A-pupillen

Voor wie is het bedoeld?

Spelen staat voorop en goed presteren mag! Dat is ons motto in de A-pupillengroep van Atletiekvereniging SPRINT. Train je al eventjes bij ons en word je dit jaar 10, dan zul je als eerstejaars A-pupil een belangrijk verschil merken met de B-pupillen groep. Jongens en meisjes trainen vanaf nu in gescheiden groepen. Daarmee houden we rekening met de verschillen in groei en ontwikkeling tussen meisjes en jongens, die op die leeftijd ontstaat.

Wat kun je verwachten?

In deze leeftijdsfase richten onze trainers zich vooral op het uitbouwen van loop-, werp- en springtechnieken richting ‘eindvorm’, dat wil zeggen de ‘wedstrijduitvoering’. T

Warming-up wordt een vast onderdeel als start van de training. Spelletjes groeien uit tot gerichte spelvormen die een nuttige en doelgerichte bijdrage aan de ontwikkeling van atletiekprestaties leveren.

Oefenstof, ofwel de inhoud van de training, wordt afgestemd op de wedstrijdplanning. De beste prestaties volgen meestal als de kinderen uitgerust en met zin aan de start verschijnen.

Vragen?

Voor vragen de training of de trainingsinhoud, kunt u altijd de trainer of iemand van het technisch kader benaderen.

Trainingstijden

Voor wieTijd en plaatsTrainersContact
A-pupillen
Woensdag 17.45 – 19.00 Baan*
Zaterdag 9.00 – 10.15 Bos
David Thomassen,
Fenna, Lars, Alina,
Irene, Boukeline,
Auke, Jasper,
Bob, Gijs, Lukas
06
Mail
* De trainingen op woensdagavond vinden in de maanden december, januari en februari plaats in de zaal.