• za
  24
  apr
  2021
  10:30 - 17:20

  Actuele informatie op Atletiek.nu

  In verband met de geldende coronamaatregelen is deelname aan deze onderlinge wedstrijd alleen mogelijk voor eigen (para)atleten van SPRINT tot en met 26 jaar oud.

  Belangrijke datums:
  zaterdag 17 april 23:59 uur (sluiting inschrijving)
  woensdag 21 april (publicatie definitieve chronoloog)

  Valse-start-regel senioren is bij de 100mH ook van toepassing op de jongens C, tenzij de wedstrijdleider besluit de jongens C te laten starten in een eigen serie.
  Oefensteeplechase 2000m hindernissen 76,2 voor U18-U20-SenV-SenM.

  Afgifte van eigen werpmateriaal kan bij het wedstrijdsecretariaat. Doe dit minimaal 1 uur voor aanvang van het onderdeel.

  De wedstrijd is niet goedgekeurd door de Atletiekunie, zie de volgende toelichting. Officieel wordt er vanuit NOC*NSF en de overheid de volgende statement gemaakt: Officiële wedstrijden mogen niet. Onderlinge wedstrijden mogen wel, maar dit is meer bedoeld als trainingswedstrijd.
  Dit betekent dat we momenteel geen wedstrijden op de wedstrijdkalender kunnen goedkeuren tot nader bericht. Als wij een wedstrijd afkeuren mag de wedstrijd wel doorgaan mits t/m 26 jaar en alleen atleten van de eigen club, echter worden de resultaten niet opgenomen in de ranglijsten.

  Toon bericht
 • zo
  09
  mei
  2021

  Afgelast vanwege Corona-maatregelen. Actuele informatie zie site Atletiekunie.

  Toon bericht