Evenement details:

 • vr
  05
  apr
  2019

  Regionale finale atletiek Olympic Moves

  09:30 - 16:00

  Let op: de datum is verzet!

  Klik hier voor het voorlopige tijdschema

  Het bezoekadres van AV Sprint is Dr. Schaepmanlaan 4 te Breda. Handiger is om via de Burgemeester de Manlaan (helaas geen nummer) aan te rijden, v.m.n. touringcars, om daar parkeerplaats op re rijden. Er staat een verwijsbord met opschrift: BH & BC en AV Sprint.

  De enveloppen, voor de deelnemende scholen, met o.a. chronologisch overzicht en rugnummers liggen vanaf 09.00 uur klaar bij het secretariaat achterin de kantine. Eventuele wijzigingen gelieve twee dagen voor de wedstrijd door te mailen aan wedstrijd@avsprint.nl

  Startnummers dienen voor op de borst gespeld te worden. Speldjes zitten in enveloppe bij de startnummers.

  Er wordt verwacht dat de deelnemende scholieren in sportkleding naar de wedstrijd komen.

  Om 9.00 uur vindt er, in de instructieruimte op de 1e etage (links), een briefing plaats voor de juryleden en BSM-leerlingen. Zij worden ontvangen met koffie/thee en ontvangen een lunchpakket en een consumptiebon. Briefing door de wedstrijdleider: Cor Nagtzaam.

  Er zijn kluisjes aanwezig in de garderobe. Deze kunnen afgesloten worden met een euromuntstuk. Na openen komt het muntstuk weer vrij. Bij verlies van het sleuteltje dient € 20,00 te worden vergoed vooraleer het kluisje wordt geopend.

  Zo deelnemende scholen nog BSM-leerlingen hebben die op betreffende dag tijdens de wedstrijd kunnen assisteren verwachten we daar op korte termijn een opgaaf van, tenzij ze reeds zijn aangemeld (Goudsche Waerden).

  Voor vragen stuur een e-mail naar wedstrijd@avsprint.nl.

  Meer informatie is te vinden op de website van KVLO.