Evenement details:

 • vr
  05
  apr
  2019

  Regionale finale atletiek Olympic Moves

  09:30 - 16:00

   

  Klik hier voor het tijdschema

  Het bezoekadres van AV Sprint is Dr. Schaepmanlaan 4 te Breda. Handiger is om via de Burgemeester de Manlaan (helaas geen nummer) aan te rijden, v.m.n. touringcars, om daar parkeerplaats op te rijden. Er staat een verwijsbord met opschrift: BH & BC en AV Sprint.

  De enveloppen, voor de deelnemende scholen, met o.a. chronologisch overzicht en startnummers liggen vanaf 09:00 uur klaar bij het secretariaat achterin de kantine. Eventuele wijzigingen gelieve twee dagen voor de wedstrijd door te mailen aan wedstrijd@avsprint.nl.

  Startnummers dienen voor op de borst gespeld te worden. Speldjes zitten in enveloppe bij de startnummers.

  Er wordt verwacht dat de deelnemende scholieren in sportkleding naar de wedstrijd komen.

  Om 9:15 uur vindt er, in de instructieruimte op de 1e etage (links), een briefing plaats voor de juryleden en BSM-leerlingen. Zij worden ontvangen met koffie/thee en ontvangen een lunchpakket en een consumptiebon. Briefing door de wedstrijdleider: Cor Nagtzaam.

  Er zijn kluisjes aanwezig in de garderobe. Deze kunnen afgesloten worden met een euromuntstuk. Na openen komt het muntstuk weer vrij. Bij verlies van het sleuteltje dient € 20,00 te worden vergoed vooraleer het kluisje wordt geopend.

  Voor vragen stuur een e-mail naar wedstrijd@avsprint.nl.

  Uitleg van alle onderdelen.

  Reglement Atletiek 2018-2019.

  Meer informatie is te vinden op de website van KVLO.

  Klik hier voor de uitslag