Evenement details:

 • di
  14
  mei
  2019
  vr
  17
  mei
  2019

  Hardloop 4-daagse 2019

  Start atletiekbaan SPRINT

  Loop een (halve) Marathon in 4 avonden!

  Ga de uitdaging aan en loop 4 avonden (14 t/m 17 mei vanaf 19.30 uur) achter elkaar 10,5 km. Op het einde van de week heb je dan een marathon volbracht! Een halve marathon kan ook; je loopt dan elke avond 5,3 km. De start is op de atletiekbaan van SPRINT.

  Bij de Hardloop 4-daagse Breda gaat het vooral om de fun en het is dus dan ook geen echte wedstrijd, maar omdat we gek zijn op timers en uitslagen is er WEL een tijdsregistratie.

  Tijdslimiet

  Loop je de 10,5 dan moet je binnen 1 uur en 20 minuten finishen. Voor de 5,3 km moet je binnen de 45 minuten finishen. Let op: het is GEEN wandelevenement.

  Parcours

  Elke avond is er een (grotendeels) ander parcours. Het parcours bestaat uit verharde delen over de weg en semi-verharde delen door het bos. Het parcours wordt aangegeven door middel van bewegwijzeringsbordjes en daar waar nodig staan verkeersregelaars en/of vrijwilligers. De aanwijzingen van deze vrijwilligers dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

  Inschrijven

  Online inschrijven voor de hardloop 4-daagse is niet meer mogelijk. Vanaf maandag 6 mei t/m maandag 13 mei kun je nog inschrijven bij Run2Day Breda, Nieuwstraat 33 Breda. Je krijgt dan meteen je startnummer en shirt mee.

  Het inschrijfgeld voor zowel de 5,3 km als de 10,5 km bedraagt € 30,-. Dat is inclusief een supertoffe herinneringsmedaille en functioneel hardloopshirt. (alleen bij deelname van alle 4 avonden). Een gedeelte van de opbrengst van deze eerste hardloop 4-daagse komt in 2019 ten goede aan: Aangepast Sporten van AV SPRINT!

  Wil je maar 1 avond meelopen dan kun je jezelf op die bewuste avond tot 30 minuten voor de start inschrijven in de kantine van SPRINT. De kosten voor een losse avond zijn: € 8,- (hiervoor is geen voorinschrijving mogelijk). Alleen mogelijk zolang we niet zijn uitverkocht!

  Startnummers

  Startnummer en shirt haal je vanaf 6 mei op bij Run2Day Breda of op de eerste avond. Je gebruikt hetzelfde startnummer voor 4 avonden. Na de finish wordt je startnummer afgestempeld voor die avond.

  Herinnering

  Alle deelnemers die vier avonden hebben deelgenomen, ontvangen op de laatste avond de prachtige herinneringsmedaille.

  Verzorging

  Langs de route van de 10,5 km is er ongeveer halverwege een waterpost ingericht. Na de finish is er fruit voor alle deelnemers.

  Parkeren

  Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van SPRINT. Gezien het beperkt aantal plaatsen (zeker op de reguliere trainingsavonden) raden wij iedereen aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

  Kleedruimte/faciliteiten SPRINT

  De kleedruimtes en douches van SPRINT kunnen worden gebruikt. In de hal van het clubhuis zijn kluisjes, deze kun je gebruiken met € 1,- muntstuk. Na gebruik krijg je de munt weer terug. Aan de bar kun je zowel contant als met PIN betalen.

  EHBO

  Ieder avond is er EHBO aanwezig bij SPRINT.

  Afsluitende avond

  Op de afsluitende avond (vrijdag) zorgen we na afloop voor muziek en veel gezelligheid in het clubhuis van SPRINT. Hier kan je wel met PIN betalen. Ook is er een ludieke prijsuitreiking! Kortom dat wil je niet missen!

  Meer info

  Run2Day Breda/076-5204072

  De kleine lettertjes

  Onze algemene voorwaarden kun je terugvinden bij de inschrijving. Het is NIET toegestaan om deel te nemen met een hond.

  Veiligheid

  De deelnemers maken deel uit van het verkeer en moeten de verkeersregels naleven. Op bepaalde punten staan verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden waar aandacht voor extra veiligheid gewenst is.