Evenement details:

 • za
  26
  sep
  2020

  Clubkampioenschappen voor de pupillen

  09:00

  Meer informatie op atletiek.nu

  Toeschouwers zijn onder voorbehoud toegestaan bij de wedstrijd. Aanmelden is niet nodig. Aangezien de mogelijkheid bestaat dat het aantal aanwezige volwassenen de 250 overschrijdt gelden de volgende regels: bij aankomst op de locatie dient iedere bezoeker van 18 jaar en ouder een aantal gegevens (naam, mailadres, telefoonnummer) te noteren. Daarnaast dient bevestigd te worden dat alle vragen van de Gezondheidscheck met nee beantwoord kunnen worden. Wanneer één of meer vragen met ja beantwoord worden zal toegang geweigerd kunnen worden.

  Blijf thuis met klachten zoals Hoesten/ Verkoudheidsklachten / Verhoging of koorts / Benauwdheid / Reuk- en/of smaakverlies? Ook wanneer een huisgenoot deze klachten heeft is het niet verstandig om naar de wedstrijd te komen.

  De volledige vragenlijst van de Gezondheidscheck zal ook op de website van AV Sprint (www.avsprint.nl) gepubliceerd worden/op deze pagina van Atletiek.nu te zien zijn.

  Wanneer je op bezoek komt dien je je aan de geldende regels te houden: 1,5 meter afstand houden van iedereen van 13 jaar en ouder, bij aankomst handen ontsmetten, beperk bezoek aan toilet zoveel mogelijk, was of ontsmet regelmatig je handen.

  De kantine en het terras zijn gedurende de wedstrijd geopend.