Steun de gezelligste en grootste atletiekvereniging van Nederland

Verbind uw naam aan SPRINT door te adverteren op onze website / social media kanalen of in SPRINT Magazine en steun zo de breedte- en topsport in Breda. Lees hieronder over de verschillende advertentiemogelijkheden.

Adverteer in ons magazine

SPRINT Magazine staat ieder kwartaal bomvol met nieuws en achtergronden uit onze mooie club, tips en wetenswaardigheden voor atleten/lopers in het algemeen. Het is een magazine van hoge kwaliteit, wat niet alleen blijkt uit de artikelen, interviews en fotografie, maar ook uit het ontwerp en de afwerking (full color en fijn mat papier). Er wordt gewerkt met een vast team van fotografen en auteurs, aangevuld met wisselende columnisten. Ieder kwartaal wordt het magazine door leden bij leden thuisbezorgd, verspreid in Breda en is het te downloaden op de website.

  • oplage: 2000 stuks per kwartaal
  • verschijningsdata: eind maart – eind juni – eind september – midden december
  • omvang: 56 pagina’s

Adverteer online

Bereik ons publiek – bestaande uit atleten, hardlopers en sportliefhebbers – met bijvoorbeeld een advertentie online, jouw bedrijfslogo (met link) op onze website.

Contact

Voor meer informatie over het plaatsen van advertenties kun je contact opnemen met de administratie: administratie@avsprint.nl.