Agenda

Broek Cross Ulvenhout

De Broekloop in Ulvenhout is enkele jaren van de hardloopkalender verdwenen, maar nu komt de wedstrijd terug in de vorm van een doorstart. Op 24 december 2023 vindt daarmee de eerste Broek Cross Ulvenhout plaats.

Er zijn twee afstanden bij de Broek Cross: een korte cross van 4,8 kilometer en een lange cross van 8,2 kilometer. Er is een officiële tijdregistratie. Dus aan het eind weet je precies wat je hebt gelopen.

De start van de cross is om 10:00 uur vanaf de Valkenburgseweg en daar is ook de finish. De wedstrijd vindt dus volledig plaats in buurtschap Geersbroek. De buurtbewoners zorgen voor een gezellig ontvangst en nazit. Startnummers haal je op bij de champignonkwekerij aan de Geersbroekseweg.

Inschrijven

In totaal zijn er 300 plekken: 150 voor de lange en 150 voor de korte cross. Inschrijven voor de Broek Cross Ulvenhout kan tot en met 22 december via deze site.

Goede doel

Alle opbrengsten uit de Broek Cross gaan naar het goede doel, namelijk Stichting Dream4Kids. Een stichting die unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma organiseert. Samen met hulpverleners wordt er gekeken wanneer het juiste moment is voor zo’n droomdag. Hier vind je meer informatie over Dream4Kids.

Wil je meer informatie over de Broek Cross Ulvenhout, kijk dan op de website. Inschrijven voor de Broek Cross kan via deze site.