Agenda

Start opleiding Jurylid Algemeen

Sta jij graag vooraan bij (de grootste) atletiekwedstrijden? Dan is jureren misschien iets voor jou. Schrijf je in voor de opleiding tot jurylid. De opleidingsdagen staan gepland op vier zaterdagen in september bij SPRINT. 

Als jurylid ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie van een atletiekwedstrijd. Jij weet welke materialen er nodig zijn bij de verschillende onderdelen. Je weet hoe je een afstand moet meten of een hoogte moet bepalen. Kortom, als jurylid kun je bepalen of iets geldig is of ongeldig. Jij bepaalt de wedstrijd.

Juryleden zijn dus ontzettend belangrijk. Zij zijn een spin in het web van een atletiekwedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar jou! Lijkt jou het leuk om jurylid te worden? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Jurylid Algemeen. 

Opleidingsdagen en e-learning

De opleiding Jurylid Algemeen bestaat uit vier fysieke workshops bij SPRINT met een deel interactieve theorie en praktijk. Daarnaast volg je een programma (e-learning) in de online omgeving SKILLS. 

Na het afronden van de opleiding ontvang je een certificaat en mag je jezelf jurylid noemen. De opleidingsdagen staan gepland op 2, 9, 16 en 30 september steeds van 09:30 tot 13:00 uur bij SPRINT. 

Schrijf je hier in voor de opleiding Jurylid Algemeen

Heb je vragen over de opleiding? Stuur dan een mail naar Sonja Bakker van de jurycommissie van SPRINT.