Agenda

Wandeltrainers dag

Speciaal voor alle wandeltrainers in Nederland (van Sportief Wandelen en Nordic Walking) organiseert de Atletiekunie op 25 november de Wandeltrainersdag. Het doel van de dag is het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zodat je de wandelgroepen weer kan verrassen.

De inspiratiedag vindt plaats op het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland: Papendal. Alle trainers van Sportief Wandelen en Nordic Walking zijn van harte welkom. Gedurende de dag kun je tal van workshops volgen.

’s Morgens word je ontvangen met koffie & thee. Na een welkomstwoord en de opening, zijn er drie workshoprondes. Tussendoor wordt de lunch verzorgd door de Atletiekunie. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Hier vind je het precieze tijdschema van de Wandeltrainersdag.

Inschrijven

Iedereen mag meedoen aan de Wandeltrainersdag. Als je trainerslicentiehouder bent bij de Atletiekunie of de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) krijg je korting. Je krijgt ook korting als lid van SPRINT (omdat wij als atletiekvereniging zijn aangesloten bij de Atletiekunie). Naast de aanmelding voor de dag is er ook de mogelijkheid om te overnachten bij Hotel Papendal. Hier kun je je inschrijven en vind je meer info over de kosten en deelname aan de Wandeltrainersdag.

Wil je meer weten over de Wandeltrainersdag? Op deze pagina van de Atletiekunie vind je meer informatie over de inspiratiedag.