C-/mini-pupillen

Voor wie is het bedoeld?

Wie deelgenomen heeft aan onze kaboutergroep, zal in januari vanaf het jaar waarin het 7 wordt doorstromen naar de C-pupillen en mini-pupillen groep.

Mocht je kind nog geen ervaring hebben met atletiek, dan kan je kind hier beginnen. Er bestaat de mogelijkheid om twee keer per week te trainen.

De inhoud van de trainingen is speels, gevarieerd en nodigt uit om te bewegen. Korte sprintjes van een aantal seconden in allerlei richtingen en richtingveranderingen zijn al goed ontwikkelbaar. Zo nu en dan overschatten ze hun eigen kunnen nog een beetje en blijkt toch echt dat ze flink moe kunnen worden van steeds maar voluit te gaan. Niet alles lukt meteen zoals ze gedacht hadden. Ook dat hoort bij het leerproces.

Samen plezier hebben is het allerbelangrijkste. Voor het eerst wordt er aandacht gegeven aan het netjes lopen een ervaren ze verschil in aanloop en afzet bij ver- en hoogspringen. Ze doen het overigens op deze leeftijd nooit fout!

Verwachtingen van jou als ouder en verzorger

Jouw kind zal in deze groep al wat meer aanwijzingen krijgen dan bij de kaboutergroep voor wat betreft de uitvoering van een beweging die al lijkt op een echt atletiekonderdeel. Met eindvormen heeft het nog niets te maken. Je kunt erop vertrouwen dat de trainers weten welke belasting het beste bij je kind past. Een brede basis, daar gaan we voor!

Vragen?

Zijn er vragen over de training of de trainingsinhoud, kun je natuurlijk altijd de trainer of iemand van het technisch kader benaderen.

Trainingstijden

TrainingstijdenTrainers
Woensdag 17.00 – 18.15 baan*
Zaterdag 9.00 – 10.15 bos
Lysanne Selles
Jip, Merlijn, Lieve, Katja, Janne, Billie, Alina, Nienke
*De trainingen op woensdagavond vinden in de maanden december, januari en februari plaats in de zaal.