#SuperSexySmullen

Feitje: de letter S is één van de meest verkochte chocoladeletters. Wij bij SPRINT weten wel waarom. Want, wij zijn dé lekkerste atletiekvereniging van Nederland!
Nu is de letter S volgens mij ook de meest sexy letter van het alfabet! Kijk maar eens naar die rondingen; een gracieuze symbiose van hol en bol. De S-vorm als een symfonisch visueel genot. Woorden die met een S beginnen hebben sowieso mijn voorkeur. Super, sexy, slim en sterk zijn niet voor niets mijn lievelingswoorden. Maar ook de woorden slobbertrui, sloffen, slapen hebben mijn sympathie.
Dat ik fan ben van Sinterklaas staat daarom buiten kijf. Naar het heerlijk avondje kijk ik reikhalzend uit. Dus zet ik mijn hardloopschoen, zing ik bizar hard liedjes en maak ik kleurrijke tekeningen van de pakjesboot. Stout zijn is er in de vooraf gaande weken in ieder geval niet bij. Ik eet gezond, doe veel hardlooptrainingen en ben met vrijwilligerswerk bezig.
Mijn verlanglijstje is inmiddels gemaakt en één van mijn favoriete cadeaus is: Dé chocoladeletter. Gemaakt van pure chocolade en in de vorm van een S.

Ik wens iedereen een fijne SPRINTerklaas.
Smakelijk, smikkelen en smullen.

®n

150102_columnron