Dit zijn nieuwe bestuursleden van SPRINT

Tijdens een drukbezochte Algemene Ledenvergadering (ALV) afgelopen woensdag werden voor het eerst de nieuwe (aspirant)bestuursleden van SPRINT gepresenteerd. Dit zijn de nieuwe kartrekkers van onze vereniging.

Van links naar rechts: Ronald Rynart, Aimee Rynart, Ron Visscher en Frans Herremans.
Daphne Geelink staat niet op de foto.

Ron Visscher is het nieuwe bestuurslid algemene zaken/vice-voorzitter. Frans Herremans volgt Ron Askamp op als penningmeester. Ronald Rynart treedt in de voetstappen van Ellen van der Zande en wordt de nieuwe voorzitter van de afdeling Loopsport. Aimee Rynart en Daphne Geelink zitten samen in het bestuur namens Communicatie en volgen daarmee Frans de Kruif op.

Naast de nieuwelingen is Johan de Koning jr. voorzitter van de afdeling Baanatletiek. Richard van de Pol is herbenoemd als voorzitter van de afdeling Aangepast Sporten. Paul Alberts leidt onze vereniging nog als voorzitter tot 1 april. De openstaande vacature voor voorzitter is dan hopelijk ingevuld.

Afscheid

Diverse voorzitters die zich jarenlang met veel energie hebben ingezet voor SPRINT nemen nu dus afscheid. Ellen van der Zande was afgelopen woensdag bij de ALV aanwezig en ontving toen al uit handen van voorzitter Paul Alberts een bloemetje voor haar jarenlange inzet.

Ellen, Ron en Frans, ontzettend bedankt voor jullie inzet voor onze mooie atletiekvereniging de afgelopen jaren!