Atletiekvereniging SPRINT

Laden Evenementen
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Olympic Moves – Regionale Finale Atletiek

19 april @ 09:00 - 16:00

De uitslag van de regiofinale Breda 2018 is bekend!

Let op: Hou rekening met eventuele correcties en/of aanpassingen. Het KVLO kent de finaletickets definitief toe.

—————————————————————————————————————————————–

Ongeveer 200 leerlingen gaan op donderdag 19 april 2018 een sportieve strijd aan tijdens de regionale finale bij atletiekvereniging SPRINT Breda. Een slopende vijfkamp staat op het programma. Deze vijfkamp bestaat uit 80 of 100 meter sprinten, verspringen, kogelstoten, vortexwerpen en als klap op de vuurpijl een spectaculaire estafette!

Let op: het gepubliceerde tijdschema kan nog gewijzigd worden!

Van de meisjes 1-2 mogen vijf teams door, van de jongens 1-2/3-4 drie teams en van de andere klassen mogen twee teams per categorie door naar de landelijke finale op 8 juni 2018 op Papendal te Arnhem. (wijzigingen voorbehouden).

Graaf Engelbrecht Breda, Onze Lieve Vrouwelyceum Breda, d’Oultremontcollege Drunen, SG Augustinianum Eindhoven, CSG de Goudse Waarden Gouda, Helinium Hellevoetssluis, Sint-Janscollege Hoensbroek, Dongemond College Made, Markland College Oudenbosch, Libanon Lyceum Rotterdam, Penta College Scala Rietvelden Spijkenisse, Maurick College Vught, Willem van Oranje College Waalwijk en Markland Zevenbergen zijn de deelnemende scholen.

Meer weten? Klik dan op de volgende links: www.kvlo.nl/olympicmoves/regionale-finales.html en www.kvlo.nl/olympicmoves/alle-sporten/atletiek.html

Olympic Moves is de grootste, jaarlijkse terugkerende, schoolsportcompetitie voor en door scholen en leerlingen in het voortgezet onderwijs (voorheen: Mission Olympic). Olympic Moves is een initiatief van de KVLO (Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding), NOC*NSF en Coca-Cola Nederland. De competitie start met de selectiewedstrijden op de scholen. Vervolgens vinden er door het hele land regionale finales plaats in 16 verschillende sporten. De winnaars van de regionale finales gaan door naar de landelijke finale, Olympic Moves The School Final, op 8 juni 2018 op Papendal.

Het doel van Olympic Moves is om jongeren tussen de 12 en 19 jaar binnen de schoolomgeving kennis te laten maken met diverse vormen van sport en het plezier van sporten met elkaar te laten ervaren.

13568784_727508970724961_3095669022094353514_o