video

Op zondagmiddag 19 mei 2019 zal in ons clubhuis om 14.00 uur de feestelijke presentatie plaatsvinden van ‘Het gras ontgroeid | 1942 – 2017 Ter herinnering aan 75 jaar Sprint’. Het boek kan voorafgaand aan deze datum al worden besteld. De prijs voor het rijk geïllustreerde, full colour en meer dan 400 pagina’s dikke boek is € 25,00 in de voorinschrijving. Deze is verlengd tot en met 30 april 2019. Vanaf 19 mei 2019 is het boek vrij te bestellen bij de uitgever, de prijs is dan 35 Euro (exclusief verzendkosten).

 


Reacties

Het gras ontgroeid | 1942 – 2017 Ter herinnering aan 75 jaar Sprint — 7 reacties

 1. Van harte aanbevolen.

  Heerlijk om te lezen na, bij voorbeeld, een min of meer afmattende training.

 2. Dit wordt een prachtig boek.
  Ieder (oud)Sprint-lid mag dit niet missen!
  Een boek met 75 Jaar historie waarin ieder lid wel iets of iemand zal herkennen!

 3. Graag had ik dit boek kort na afloop van ons jubileumjaar willen presenteren. Door onvoorziene omstandigheden zat dat er helaas niet in. Omdat je in mei 2019 bezwaarlijk nog met een ‘jubileumboek’ kunt komen aanzetten, heb ik de titel veranderd in ‘Het gras ontgroeid | 1942 – 2017 Ter herinnering aan 75 jaar Sprint’. Het boek bestaat uit 18 thema’s (zie trailer) die tezamen (in een ‘toen’ en ‘nu’ perspectief) een antwoord geven op de vraag “Wat maakt Sprint vandaag de dag tot Sprint?”. De exacte specificaties ervan zijn: paperback | 200x200x23mm | 700gr. | 423 pagina’s (waarvan 279 in kleur)

 4. Daar Pedro geen lange afstand loper was,wel een midden-lange afstand, (met een mooie loopstijl ) heeft hij toch een lange adem en uithoudingsvermogen gehad om dit boek te schrijven!! Geweldig !!! Ik ben ongeveer 25 jaar bij Sprint geweest vanaf 1954 en heeft toch veel ontwikkelingen meegemaakt!! Van grasbaan naar sintelbaan,van sintelbaan naar kunststofbaan.Van atleet naar trainer, van trainer sportmasseur.Van sportmasseur naar de Fit afdeling. 1 van de eerste Fit Trainers van de heren en later dames groep !!!met wijlen Frans Kúnen. Baanverlichting meegemaakt!!Het organiseren van de Bouvigneloop. Mijn kinderen zijn daar ook in opgegroeid!! Om een lang verhaal kort te maken…bij het beeindigen van mijn lidmaatschap was een papieren kwestie!! Maar Sprint is nooit uit mijn hart weggegaan.

 5. Op voorhand “hoed af” voor Pedro!
  Ik verwacht dat slechts weinig Sprintleden praktijkervaring hebben met het schrijven en publiceren van een boek tegen lage kosten. Het is een helse klus met grotere valkuilen dan modderpoeltjes tijdens een cross.
  Dat een boek van meer dan 400 pagina’s wat later verschijnt dan de bedoeling was zullen we over twee maand volledig vergeten zijn. Echter niet de verhalen uit het boek!

 6. Dankjewel Pedro voor al deze historische herinneringen en alle vak-uren waarmee je dit boek hebt gemaakt.

 7. Een absolute aanrader voor iedereen die iets -of veel- heeft met Sprint. Pedro’s boek is levendig. De grote lijnen, serieuze zaken en vermakelijke anekdotes uit de geschiedenis van Sprint staan erin. Het gaat over topsport en breedtesport voor jong en oud. De afwisseling van tekst en foto’s maakt dit boek een fantastisch interval-duur-sport-werk. Gewoon kopen: zo veel mooi boek voor een vriendenprijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

O.a. in verband met de privacy worden alle reacties gemodereerd. Dit wordt gedaan door vrijwilligers. Deze doen dit naast hun werk en/of andere bezigheden. Hierdoor kan het gebeuren dat het even duurt voordat een reactie wordt toegelaten.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>