De planning was wat ongelukkig, want op zaterdag 9 juni was het NK voor gehandicapte sporters en tegelijkertijd een ander geweldig sportevenement voor gehandicapte sporters in de Achterhoek.

Achterhoek
Rond Doetinchem en Winterswijk liet SPRINT zich van zijn beste kant zien. Maar liefst 8 atleten streden om plaatsen en vooral persoonlijke records. Op de groepsfoto zien we dan ook de glunderende gezichten van Jordan Beute, Sander Graumans, Mathieu Villevoy, Sven van den Hout, Lieke Sweep, Femke Bongers, Arianne van de Kwaal en Lars van Leeuwen. Door omstandigheden ontbreekt Jordy van Wingerden.

ONK
Naast deze acht toppers waren vijf leden actief op het geweldig georganiseerde ONK in Nijmegen. Albert van der Mee (foto) pakte op kogel zilver, maar won later op de dag goud op discus. Ook Ingrid van Kranen en René de Bruijn kwamen tot goede werpresultaten. Op de baan vlogen Raf Orru (foto) en Luna Jansen naar medailles en snelste seizoenstijden. Luna won goud op haar nummers en Ingrid pakte zilver met discus.
Albert IMG_7942