DSC_0610

Einduitslag VB-meerkamp 2 april 2017

Klik hier voor de foto’s

Zondag 2 april 2017 vond de eerste baanwedstrijd van het jaar plaats voor de Specials. Het beloofde een zonnige dag te worden met veel atleten van verschillende verenigingen. Dit jaar was het een internationale wedstrijd door de aanwezigheid van atleten van de Belgische vereniging ROBA.

Ook Nelli Cooman, ambassadeur van de gehandicaptenatletiek, was aanwezig. Zij assisteerde bij het startschot voor de 100 meter Heren Senioren. Tijdens de wedstrijd werd trainster Karien Musters door Nelli Cooman en de ouders van de SPRINT atleten in het zonnetje gezet. Ze begeleidt de Specials al 15 jaren met hart en ziel.

De sfeer was erg gezellig en alles verliep goed. De Specials van Sprint hebben prima gepresteerd. Bij de Heren Senioren behaalde Sven van den Hout een mooie tweede plaats, bij de Dames Senioren stonden twee SPRINT atleten op het podium. Femke Bongers werd tweede en Lieke Sweep werd eerste. Bij de Meisjes Junioren 2 stond Cynthia Riel als tweede op het podium. Martijn Willemsen behaalde een mooie derde plaats en Justin Hoefmans  een eerste plaats bij de Jongens Junioren 2. Inez Doets behaalde een derde plaats bij de Meisjes Junioren 1.

Kortom 7 medailles met 16 atleten, een prima resultaat!