BELANGRIJKE INFORMATIE INZAKE PARKEREN EN TOEGANKELIJKHEID

LET OP: houd verdere berichtgeving goed in de gaten, er kunnen wijzigingen in data optreden. Er volgen berichten via e-mail, website, facebook en in het clubhuis.

Langzaam maar zeker wordt de komst van de Champions Trophy zichtbaar in Breda. Ook jij gaat daar binnenkort meer van merken. SPRINT werkt namelijk met hockeyclub BH&BC samen om dit grote internationale sportevenement in Breda mogelijk te maken. Ten tijde van het toernooi, dat wordt gehouden van 23 juni tot en met 1 juli, zijn de accommodaties van SPRINT en hockeyclub BH&BC alsook de parkeerplaatsen rondom volledig in gebruik als evenemententerrein. Dit betekent het volgende:

Vanaf maandag 4 juni: parkeerplaats bij het hockeyterrein deels afgesloten. Vanaf deze datum start de opbouw van het evenemententerrein.Hiervoor wordt de parkeerplaats, die gelegen is tussen SPRINT en hockeyclub BH&BC, deels afgesloten. Probeer zoveel mogelijk samen te rijden of op de fiets te komen.
Vanaf maandag 18 juni: parkeerplaats bij het hockeyterrein volledig afgesloten.
De parkeerplaats die gelegen is tussen SPRINT en hockeyclub BH&BC is volledig afgesloten en in gebruik voor het evenement. Kom zo veel mogelijk op de fiets naar de locatie.
Donderdag 14 en vrijdag 15 juni: plaatsen rijplaten op het werpterrein van SPRINT.
De rijplaten worden geplaatst omdat ook dit terrein gebruikt zal worden als parkeerplaats voor het evenement.
Dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 6 juli: Parkeerplaats SPRINT niet beschikbaar.
Tussen 6 juli en 13 juli komt de parkeerplaats bij het hockeyterrein weer gefaseerd beschikbaar.

Dinsdag 19 juni tot en met dinsdag 2 juli: clubgebouw niet beschikbaar voor leden.
De accommodaties van beide verenigingen zijn volledig in gebruik door de hockeybond voor het evenement. De atletiekbaan is in deze periode wel te gebruiken door leden. Aan de rand van de baan (zuidkant) wordt een tent geplaatst waar leden zich kunnen omkleden en wordt een tijdelijke toiletvoorziening geplaatst. Leden die op de fiets komen, kunnen gebruik blijven maken van de fietsenstalling aan de Dr. Schaepmanlaan. Parkeren voor auto’s is in die periode nabij de baan niet mogelijk.

LET OP: In de periode van 19 juni tot en met 29 juni vertrekken alle loopgroepen van de afdeling loopsport vanaf de parkeerplaats van hockeyclub Zwart-Wit aan de Galderseweg 51.
Hier kan ook gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het clubhuis van Zwart-Wit voor omkleden, douchen en het gebruiken van een consumptie.

Op 30 juni en 1 juli starten de groepen vanaf de speelweide bij Bouvigne.
Er kan gebruik worden gemaakt van de parkeerplaats van Het Waterschap.
Er zijn dan helaas geen faciliteiten beschikbaar. Zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli: accommodaties en parkeerplaatsen niet beschikbaar én omleidingen richting locatie.

Naast eerder genoemde maatregelen zijn de Dr. Batenburglaan & Dr. Schaepmanlaan gedurende het toernooi afgesloten. Op de Houtakkerstraat geldt in deze periode een parkeerverbod.
De wijk Ruitersbos wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Op de toegangswegen tot die wijk staan verkeersregelaars.
Parkeren in de omgeving van SPRINT is dus niet mogelijk. Heb je gedurende deze week toch een baantraining bij SPRINT, kom dan met de fiets of laat je zo dichtbij mogelijk afzetten.
Er is helaas geen bushalte in de omgeving van SPRINT.