knop-groteclubactie
De trekking van de Grote Club Actie heeft 13 december jl. plaatsgevonden. Wij kunnen de uitslag niet voor je nakijken omdat de lotnummers niet bij ons bekend zijn. Bij de online/machtigingsverkoop tref je de lotnummers aan op je bankafschrift en deze kun je dus slechts zelf nagaan. Je kunt hier je lotnummer checken.
LET OP!! Deze week werd bekend dat de hoofdprijs van 2016 (€ 100.000!) niet is opgehaald; laat dit nu niet gebeuren als je de hoofdprijs wint!! Deze pot wordt nu verloot onder de alle deelnemende verenigingen; laten we hopen dat SPRINT alsnog in de prijzen valt!
Fantastische groei in verkoop!
We hebben nu voor het vierde jaar de online verkoop gehad en dat heeft zijn vruchten afgeworpen: 1771 tegenover 1292 vorig jaar! Met dit resultaat zijn we natuurlijk uitermate tevreden; we komen langzamerhand terug op het ‘oude’ niveau van de papieren loten. Logisch dat iedereen even heeft moeten wennen, maar als je eenmaal digitaal loten kopen hebt ontdekt, wil je niet meer anders.

Knappe prestatie
Onze jeugd heeft het weer uitstekend gedaan. Maar liefst 60 pupillen en D-junioren zijn op pad gegaan en zij hebben meer dan 1100 loten verkocht. Als alle banknummers in de machtigingsboekjes goed duidelijk waren ingevuld, hadden het er nog iets meer geweest want zonder deugdelijk nummer kan de afschrijving niet plaatsvinden: jammer, jammer! Niet alleen jammer voor SPRINT maar ook voor de moeite die ze ervoor gedaan hebben.
Zodra de topverkoper bekend is, wordt hij of zij nog in het zonnetje gezet!

Via de online verkoop zijn door onze overige leden ruim 650 loten besteld: hartelijk dank hiervoor!! We zijn dus zeer tevreden ook al omdat we online minder (on)kosten hebben. Al met al mag onze penningmeester zeker zo’n 3000,00 euro in de SPRINT-kas bijtellen.

Óp naar de 2000 loten!
Natuurlijk blijven we alles goed ‘onder de loep nemen’ en met onze ervaring van vier jaar online gaan we op naar 2018 waarin we opnieuw de stijgende lijn proberen door te zetten, zodat we minimaal ons lotenaantal weer richting de ‘oude hoogte’ van 2000 loten gaan brengen. Zonder veel onkosten krijgen we dan een geweldige winst!

Dank
Commissiemedewerkers: Carla bedankt voor het online invullen van onze jeugdleden en verzenden van de mailing naar de leden. Lisette bedankt voor het online bestellen van de 1100 jeugdloten en Jacqueline bedankt voor het verwerken op zaterdag van ‘het zakgeld’ voor de jeugd.
Allen dank voor de fijne en spontane samenwerking!!
Pupillen en D-junioren dankjewel voor jullie inzet!
Alle anderen: hartelijk dank voor uw deelname in 2017.
Allen tot ziens in 2018!

Namens de GCA-commissie, Thea Martens