Reacties

Contributieverhoging vanaf 2023 — 2 reacties

 1. Beste Mensen.
  Ik vind dit niet verstandig wat jullie gaan doen.
  Nu zit het er dik in dat jullie nog meer leden gaan verliezen.
  Eerst de koffie duurder was voor een vereniging al duur nu de contrubutie.
  Ze zijn aan de fitgroepen niets kwijt alleen de trainer .
  Je moet voor die jongeren die gaan overal naar toe daar moet je dan de contrubutie voor vehogen.
  Maar niet voor ons de fit groepen.
  Zal er nog eens goed over nadenken of ik dit ga doen.
  We kunnen ook zelf met de groep het bos in zonder trainer.

  J.Verhees.

 2. Geachte Mevrouw / Heer.
  In het verslag; Contributieverhoging, staat ;

  Blij de oudere jeugd en senioren is onze contributie hoger dan bij de meeste verenigingen. Daarom is besloten om de contributie voor alle leden te verhogen met €5,- per kwartaal. Dit is de verhoging die aan de ene kant noodzakelijk is en die er aan de andere kant toe leidt dat de contributie acceptabel blijft ( tussen de € 17 en € 27 per maand ). Omdat de contributie al hoger is dan bij de meeste Verenigingen, DAAROM IS BESLOTEN DE CONTRIBUTIE TE VERHOGEN MET € 5 !!!! ???

  Wij zitten, mijn vrouw en ik ( Ad & Annelies Coertjens ) zijn allebei lid van Sprint bij de wandel groep. Voor ons was de voornaamste reden om bij Sprint te gaan het sociaal contact ( wij zijn allebei met pensioen ). Dus de verhoging telt voor ons dubbel € 102,- per kwartaal, de koffie prijzen zijn de laatste jaren ook een aantal keer verhoogd Dat het voor ons onderhand niet leuk meer is om na het lopen nog in de kantine koffie te gaan drinken. Voor ons 2 keer lopen in de week, 2 keer koffie drinken in de week is voor ons 4 x koffie a € 1,70 = € 6.80. Na ‘n berekening komt dat neer op € 190,40 per kwartaal, dat is veel geld.

  De vereniging Sprint zal hierdoor leden verliezen, wat resulteert dat Sprint onder de streep nog meer verlies gaat leiden. U zou het andersom moeten doen, aantrekkelijker moeten maken door het juist goedkoper te maken waardoor u mensen aantrekt en ze gemakkelijk koffie blijven drinken. Ik weet dat met de verhogingen van de koffie prijs de omzet in de kantine is gedaald, dus averechts heeft gewerkt, dat is ook logisch, als de koffie duurder wordt ga je niet meer maar minder koffie drinken. Door prijzen te verhogen, wat het gemakkelijkste is, gaat u de club niet redden, dat is een gegeven, u redt de club door het aantrekkelijker te maken, promoten en meer sponsors aan te trekken, verbindt de naam van een hoofdsponsor aan de naam Sprint. Er zijn teveel mensen die dit niet meer kunnen of willen betalen, die ook niet voor een BredaPas in aanmerking komen.

  Voor gezinnen waarvan meerdere personen lid zijn van Sprint zou u een korting kunnen laten gelden, voor deze mensen moet al de contributie uit 1 gezin komen, dus aantrekkelijker maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

O.a. in verband met de privacy worden alle reacties gemodereerd. Dit wordt gedaan door vrijwilligers. Deze doen dit naast hun werk en/of andere bezigheden. Hierdoor kan het gebeuren dat het even duurt voordat een reactie wordt toegelaten.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>