Op 18 november gaan we met alle leden en oud-leden vieren dat onze prachtige vereniging 75 jaar bestaat. Dit jaar is er al een aantal activiteiten geweest, te beginnen bij de feestelijke opening van het jubileumjaar in april. De Paragames en de schoolatletiekdag hadden een extra feestelijk tintje. In het kader van het jubileum waren er alternatieve clubkampioenschappen en ook de sponsors kregen een feestelijke bijeenkomst.Tijdens de Bredase Singelloop zal heel Breda te zien krijgen dat we jarig zijn.

Natuurlijk gaan we dit jubileum groots vieren. Op 18 november vanaf 20.00 uur zal er in het clubhuis en in een tent daarnaast een feest zijn voor leden en oud-leden. Het wordt dus meteen een grootse reünie. Er zal voor elk wat wils zijn. Wil je dansen, dan kan er gedanst worden. Wil je rustig en gezellig bijpraten met elkaar, dan is daarvoor ook ruimte aanwezig.
Voorafgaand aan het feest voor de volwassenen is er, van 17.00 uur tot 19.00 uur een festiviteit voor onze pupillen/CD in de feesttent.

75 jaar

Aanmelden leden en oud-leden
Ben jij lid van SPRINT geef je dan snel op bij jubileum@avsprint.nl onder vermelding van je naam, je geboortedatum en van welke afdeling je lid bent. Ken jij een oud-lid van SPRINT, tip hem of haar dan snel over dit jubileum zodat hij/zij zich ook kan inschrijven en bij dit unieke feest aanwezig kan zijn!.
De inschrijving sluit op 5 november.
Tot ziens op 18 november.