De afdeling Loopsport SPRINT organiseert in de herfst en winter 2018/2019 een carrousel van nieuwe loopvormen en/of -technieken. Deze zogenaamde clinics zijn voor alle (volwassen) leden en potentiële leden gratis toegankelijk.

Boeiende demo’s en workshops bij SPRINT
Te denken valt aan clinics op het vlak van chi running, yoga running, mindful running, running therapie, kangoo jumpen, valtechnieken, obstacle running, workshops core stability, demo’s over techniek & kracht, mentale training en wat al niet meer!
Kernwoorden zijn fun, samen ontdekken, binden & boeien!
Vanuit de “vrienden van SPRINT” is voor de organisatie een budget ter beschikking gesteld.

Informatieavond
Op woensdag 16 mei om 19.30 uur is in het clubhuis een informatieavond voor de potentiële organisatoren. Na deze avond formeren we het organisatieteam, dat vervolgens op korte termijn in opdracht van het LoopSport-bestuur van A tot Z met dit leuke project aan de slag gaat.

Aanmelden
Ben je enthousiast, kan je goed organiseren, heb je leuke ideeën over nieuwe loopvormen en interessante workshops voor verschillende doelgroepen, lijkt het je leuk om een half jaar je schouders onder dit unieke project voor Loopsport te zetten en tot een succes te maken?
Neem dan contact op met de voorzitter afdeling Loopsport, Ellen van der Zande, vz-loopsport@avsprint.nl