Geweldige prestaties tijdens ons avondje SPRINT! Maar liefst twee Nederlandse Records voor Take Zonneveld lid van Rotterdam Atletiek. Hij slingerde de 2 kg discus bij de heren senioren klasse 40 naar 24,08m en de 600gr speer landde na 30,02m. De nog maar 15-jarige juniore Lauren Sluiter van atletiekvereniging Prins Hendrik gooide bij de dames senioren klasse 35 een afstand van 6,39m met een discus van 1 kg en kan óók een recordaanvraag indienen. 

Met meer dan 170 ingeschreven waren de werponderdelen zo goed als ‘uitverkocht’ en bij de looponderdelen stonden vele mooie series geprogrammeerd. Nadine Broersen won de 100m horden in een eindtijd van 13,84. De 100m bij de heren werd gewonnen door Wouter Brus van Prins Hendrik in een supertijd van 10,73. Helaas voor de atleten en organisatie moest de wedstrijd stilgelegd worden vanwege een pittige onweersbui. Nadat de wedstrijd weer verder kon gaan besloten veel atleten niet meer van start te gaan omdat zij te zeer waren afgekoeld en de baan nog te nat.

Klik hier voor alle uitslagen

Dank aan de vele vrijwilligers die veel werk verzet hebben, deskundig en strak werkten en daardoor een puike wedstrijd mogelijk maakten!

Regen