Zoals jullie weten worden er van oktober 2018 t/m maart 2019 voor SPRINT vernieuwende loopvormen en clinics gehouden. Iedereen van 18 jaar en ouder kan gratis meedoen.
Nou, dat hebben we geweten.
De paarse intekenlijsten zijn massaal ingevuld. Zelfs complete wachtlijsten zijn er ontstaan voor de clinics die nog plaats gaan vinden.
De commissie Loopsport Carrousel en de clinic trainers hebben lovende reacties ontvangen van deelnemers zoals: ‘’Heel vernieuwend’’, ‘’leuk en leerzaam’’ en ‘’hiermee maakt SPRINT ècht het verschil’’.
Zie hieronder een sfeerimpressie van de clinics Kangoo Jumping en Marko Koers Loopanalyse’.

Foto’s: Max Jongenelen

Overig aanbod Loopsport Carrousel
Alle clinics zitten vol met uitzondering van Kangoo Jumping en de Obstacle run op 9 februari. Voor alle uitgebreide info & updates van het complete Loopsport carrousel verwijzen wij je naar de Carrousel site. Houd daarnaast ook de nieuwsbrief en het SPRINT Facebookaccount in de gaten voor updates. Binnenkort zijn er veel meer foto’s te zien in het SPRINT Magazine.

Tip!
Heb je je opgegeven via de intekenlijsten en geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat je mailadres in doktershandschrift vermeld stond. Neem in dit geval zelf contact op met ons, dan maken we je aanmelding alsnog in orde.

Met dank aan de Vrienden van SPRINT die de carrousel mogelijk hebben gemaakt en de trainers voor de begeleiding van de clinics.

Met sportieve groet.
Commissie Loopsport Carrousel
René Wiersma (rf.wiersma@gmail.com)
Alice de Ruijter (alicederuijter@gmail.com)
Natali Vermeulen (natalivermeulen@gmail.com)