DSC02515
De 49ste editie van de Mastboscross start en finisht dit jaar in het Mastbos! Ook gaf de nieuwe startlocatie op de Torendreef de organisatie de kans om de ronden te verleggen en nieuwe elementen in het parcours te brengen. Ben jij ook zo benieuwd? Schrijf je dan snel in voor de gezelligste bikkelcross van Nederland! Kijk voor meer informatie op www.mastboscross.nl

Nordic Walkers en Canicross
De zaterdag starten we traditioneel met de Nordic Walkers. De 7 en 14 km heeft dit jaar een gezamenlijke start. Vorig jaar leverde het al veel spektakel en mooie plaatsjes op: de Canicross. Ook dit jaar zijn de begeleiders en hun honden op verschillende onderdelen weer te bewonderen.

Trail
In samenwerking met Run2Day Breda organiseren we weer de MastbosTrail. Zowel de beginnende als ervaren trailer komt aan zijn trekken met een route van 12 of 21 km die langs de mooiste plekken van het Mastbos leidt.

Bedrijvencross
Dit jaar is Bluekens sponsor van de Bedrijvencross. Op zaterdag 27 januari kun je samen met collega’s het jaar 2018 goed inluiden. De bijzondere periode brengt een mooi moment om teamspirit te tonen en natuurlijk om je bedrijf sportief op de kaart te zetten. De dag wordt afgesloten met een gezellige bedrijvenborrel.

Mastboscross_jeugd
Zondag
Op zondag komt jong en oud aan zijn trekken met de Familie- en scholierencross en de vele wedstrijdonderdelen. Doordat ook dit jaar de Mastboscross weer deel uit maakt van het Lotto Cross circuit komen er veel talenten en bekende atleten naar SPRINT. Een genot om naar te kijken!

Korting
Kortingen op een Mastboscross-startnummer kunnen voor SPRINT-leden oplopen tot € 3! Je moet dan wel uiterlijk 16 januari je deelname bevestigen. Ook op alle andere onderdelen profiteren SPRINT leden van korting. Ga naar www.mastboscross.nl voor meer info.

Vrijwilligers
Natuurlijk kan dit fantastische evenement geen doorgang vinden zonder vrijwilligers. Help je ook mee de atleten een onvergetelijke dag te bezorgen? Geef je dan op via vrijwilligers@mastboscross.nl of kijk eerst even op deze pagina.