Mastboscross

Valt het succes van de Mastboscross 2017 te overtreffen in 2018? De organisatie denkt van wel. Hoe? De Mastboscross heeft een nieuwe start/finish locatie en een nieuw parcours. De start/finish vindt in 2018 plaats in het Mastbos op de Torendreef, de locatie waar honderden recreanten hun looptraining elke zaterdagochtend starten. We hebben op zaterdag en zondag dus geen wegoversteek en ook de ronden zijn aangepast. Op zaterdag is er ook weer een Canicross (lopen met honden, drie onderdelen).

Kijk nu in je agenda en meld je aan als vrijwilliger voor één of meer dagdelen. We hebben weer tientallen (!) helpende handen en competenties nodig, verdeeld over diverse functies zoals: opbouw parcours, parcourswacht, parcoursposten, juryleden, nachtbeveiliging, koeriers op de fiets, clubhuis & keuken, ontvangst genodigden, meldbureau vrijwilligers, opruimen en afbreken parcours, verkoopstand Mastboscross, medaille uitreikers, enz.
Kijk voor een volledig overzicht op onderstaande lijst met functies. Functies MBC_2018
Een aantal dagen vóór het crossevenement is er een informatieavond van ongeveer 1-2 uur in het clubhuis. De organisatie wil op de crossdagen zelf dat alle instructies duidelijk zijn.

Ben jij die super vrijwilliger die de atleten graag de goede kant op wijst? Neem voor informatie over de specifieke functies contact op met vrijwilligers@mastboscross.nl

Wil je meedoen om de Mastboscross 2018 wederom tot een eclatant succes te maken, meld je dan snel aan via het mailadres vrijwilligers@mastboscross.nl met vermelding dagdeel/ -delen van beschikbaarheid, eventueel voorkeur van functie en mail- en telefoongegevens. En wil je graag iemand uit de eigen familie- of vriendenkring erbij betrekken, laat het dan ook weten.

Alle hulp is welkom!

Organisatie Vrijwilligers Mastboscross 2018