PARKEREN EN TOEGANKELIJKHEID TIJDENS DE CHAMPIONS TROPHY.
Van 23 juni tot en met 1 juli, zijn de accommodaties van SPRINT en hockeyclub BH&BC als ook de parkeerplaatsen rondom volledig in gebruik als evenemententerrein. Dit betekent het volgende:

De Dr. Batenburglaan & Dr. Schaepmanlaan zijn gedurende het toernooi, van 23 juni t/m 1 juli, volledig afgesloten. Op de Houtakkerstraat geldt in deze periode een parkeerverbod. De wijk Ruitersbos wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Op de toegangswegen tot die wijk staan verkeersregelaars. Parkeren in de omgeving van SPRINT is dus niet mogelijk. Kom dan met de fiets of laat je zo dichtbij mogelijk afzetten.


IVM Champions Trophy zijn we tot en met 6 juli niet telefonisch bereikbaar in het clubhuis/secretariaat.


UPDATE: Ook op 3 en 5 juli vertrekken alle loopgroepen van de afdeling loopsport vanaf de parkeerplaats van hockeyclub Zwart-Wit aan de Galderseweg 51. Vanaf zaterdag 7 juli wordt er weer vanaf SPRINT vertrokken.

LEES DIT BERICHT GOED EN HELEMAAL! Het is van belang voor alle leden. Het bevat nieuwe informatie. Het is niet helemaal hetzelfde bericht als in de nieuwsbrief.

LET OP: houd verdere berichtgeving goed in de gaten, er kunnen wijzigingen in data optreden. Er volgen berichten via e-mail, website, facebook en in het clubhuis.

Langzaam maar zeker wordt de komst van de Champions Trophy zichtbaar in Breda. Ook jij gaat daar binnenkort meer van merken. SPRINT werkt namelijk met hockeyclub BH&BC samen om dit grote internationale sportevenement in Breda mogelijk te maken.

Ten tijde van het toernooi, dat wordt gehouden van 23 juni tot en met 1 juli, zijn de accommodaties van SPRINT en hockeyclub BH&BC als ook de parkeerplaatsen rondom volledig in gebruik als evenemententerrein. Dit betekent het volgende:

  • Vanaf maandag 4 juni: parkeerplaats bij het hockeyterrein deels afgesloten. Vanaf deze datum start de opbouw van het evenemententerrein. Hiervoor wordt de parkeerplaats, die gelegen is tussen SPRINT en hockeyclub BH&BC, deels afgesloten. Probeer zoveel mogelijk samen te rijden of op de fiets te komen.
  • Vanaf maandag 18 juni: parkeerplaats bij het hockeyterrein volledig afgesloten.
    De parkeerplaats, die gelegen is tussen SPRINT en hockeyclub BH&BC is volledig afgesloten en in gebruik voor het evenement. Kom zo veel mogelijk op de fiets naar de locatie.
  • De rijplaten op het werpterrein van SPRINT zijn inmiddels al geplaatst.
    De rijplaten zijn geplaatst omdat ook dit terrein gebruikt zal worden als parkeerplaats voor het evenement. Het werpterrein kan niet meer gebruikt worden t/m 6 juli.
  • Dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 6 juli: clubgebouw niet beschikbaar voor leden.
  • Dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 6 juli: Parkeerplaats SPRINT, aan de kant van de fietsenstalling, niet beschikbaar
  • Tussen 6 juli en 13 juli komt de parkeerplaats bij het hockeyterrein weer gefaseerd beschikbaar.

De accommodaties van beide verenigingen zijn volledig in gebruik door de hockeybond voor het evenement.

AFDELING BAAN

De atletiekbaan is in deze periode wel te gebruiken door leden van SPRINT. Aan de rand van de baan (zuidkant, ter hoogte van het trafohuisje) wordt een tent geplaatst waar leden zich kunnen omkleden. Daar wordt ook een tijdelijke toiletvoorziening geplaatst op de groene grasstrook achter de baan, tegen de tuin langs de Burg de Manlaan, in de hoek. De toiletwagen wordt dagelijks schoongemaakt en blijft te allen tijde toegankelijk.

De baan is toegankelijk vanaf de fietsenstalling, die in gebruik kan blijven. Het materiaalhok is bereikbaar. Toegang hiertoe is gegarandeerd. Kom zoveel mogelijk op de fiets, want parkeren voor auto’s is in die periode nabij de baan niet mogelijk.

Ouders die kinderen afzetten en ophalen kunnen niet verder dan de kruising Burg. De Manlaan, Overaseweg en Dr. Schaepmanlaan. Deze laatste is afgesloten voor doorgaand verkeer. De poort, bij de kassahokjes, aan de Dr. Schaepmanlaan zal worden open gezet. De jeugdleden kunnen dan meteen de baan op. Ook voor de avondtrainingen op de baan dient men deze route te kiezen, of via de fietsenstalling.

AFDELING LOOPSPORT

LET OP: In de periode van 19 juni tot en met 29 juni vertrekken alle loopgroepen van de afdeling loopsport vanaf de parkeerplaats van hockeyclub Zwart-Wit aan de Galderseweg 51. Hier kan ook gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het clubhuis van Zwart-Wit voor omkleden, douchen en het gebruiken van een consumptie.

Op 30 juni en 1 juli starten de groepen vanaf de speelweide bij Bouvigne. Er kan gebruik worden gemaakt van de parkeerplaats van Het Waterschap. Er zijn dan helaas geen faciliteiten beschikbaar. Voor de looptrainingen in de periode van 2 juli t/m 6 juli volgt nader bericht.

Naast eerder genoemde maatregelen zijn de Dr. Batenburglaan & Dr. Schaepmanlaan gedurende het toernooi, van 23 juni t/m 1 juli, afgesloten. Op de Houtakkerstraat geldt in deze periode een parkeerverbod. De wijk Ruitersbos wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Op de toegangswegen tot die wijk staan verkeersregelaars. Parkeren in de omgeving van SPRINT is dus niet mogelijk.

Heb je gedurende deze week toch een baantraining bij SPRINT, kom dan met de fiets of laat je zo dichtbij mogelijk afzetten. Er is helaas geen bushalte in de omgeving van SPRINT. Er gaat wel een bus rijden vanaf het station, maar die heeft geen tussenliggende haltes.