Atletiekvereniging SPRINT gaat dit jaar weer deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is een actie waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. De bank verdeelt, op basis van het aantal stemmen, dit jaar een bedrag van € 75.000 onder de deelnemende verenigingen. Afgelopen jaar heeft deze actie voor onze vereniging maar liefst bijna € 1.600 opgebracht.

Rabobank clubkas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stemrecht

Alleen leden van de Rabobank die uiterlijk 1 februari 2018 lid zijn hebben stemrecht. Jonge Rabobankklanten (vanaf 12 jaar) kunnen ook stemmen op hun favoriete clubs. Ook zij ontvangen rond 4 april 2018 per post een unieke code waarmee ze online kunnen stemmen.

Klant van de Rabobank zijn betekent niet dat je automatisch stemrecht hebt.
Ben je klant van de Rabobank maar nog geen lid, meld je dan vóór 1 februari a.s. aan. Op de site van de Rabobank vind je alle informatie omtrent ‘lid worden van de Rabobank’ en wat dat betekent. Via deze link kun je je rechtstreeks aanmelden als lid.

Vraag ook kennissen, vrienden, familie en anderen, indien zij klant van de Rabobank zijn maar nog geen lid, om uiterlijk 1 februari naast klant ook lid te worden van de bank, zodat zij hun stem op onze Vereniging kunnen uitbrengen.

Stemprocedure
Te zijner tijd zullen wij je nader informeren over de stemprocedure, die loopt van 4 tot en met 16 april 2018. Iedere stem is geld waard, ook die van de jongeren vanaf 12 jaar!
Geef jouw stem aan Atletiekvereniging SPRINT!
Donderdag 19 april is de uitslag.

Alvast hartelijk dank.
Vriendelijke en sportieve groet,
Bestuur atletiekvereniging SPRINT