Het internationale hockeytoernooi, De Champions Trophy, is al weer bijna afgelopen. De afgelopen weken werd langzaam zichtbaar hoe groots het allemaal is geworden.
Johan de Koning, bestuurslid accommodatie is er al maanden druk mee. Hij is nog steeds enthousiast. “Ik ben super trots op het feit dat SPRINT, als vereniging, er mede voor heeft gezorgd dat dit toffe internationale topsportevenement naar Breda is gekomen. Dit was alleen mogelijk als wij een deel van onze locatie beschikbaar zouden stellen voor de pers. Ik snap dat dit voor de leden ongemak met zich meebrengt, maar Breda kon deze unieke kans natuurlijk niet laten liggen.
Een aantal leden heeft zich ook ingezet als vrijwilliger. Een unieke ervaring”. Aldus Johan.

Nieuwe led-verlichting voor SPRINT
De komst van dit toernooi naar onze locatie heeft ook tot resultaat geleid dat wij na het toernooi nieuwe verlichting krijgen. De verlichting die is ingezet tijdens het toernooi. De bestaande verlichting op het veld van BH&BC voldeed niet aan de internationale richtlijnen. Er is toen een afweging gemaakt om de juiste verlichting te huren of aan te schaffen. Er is gekozen voor een duurzame oplossing, namelijk het aanschaffen van de benodigde led-verlichting zodat deze na het toernooi ingezet kan worden bij SPRINT. SPRINT is hier uiteraard enorm blij mee. De club hoeft de komende jaren niet te investeren in nieuwe verlichting en jaarlijks wordt flink bespaard op de energierekening. We hopen natuurlijk dat Nederland de Champions Trophy gaat winnen, maar wij hebben hiermee nu al een fantastisch resultaat geboekt.