Het volgende SPRINT Magazine komt 10 december uit. Deze keer een speciale Mastboscross / Kersteditie. Met op de cover Michiel van Nispen. Hij is SPRINT lid en Tweede Kamerlid voor de SP. We hebben een modderVETTE fotoreportage en boeiend interview met hem.

 

jeroenvannispen

 

Adverteren?
SPRINT Magazine telt maar liefst 56 pagina’s fullcolour sport / atletiek en achtergronden vanuit SPRINT. Wil je adverteren in het komende SPRINT Magazine? We hebben hiervoor ruimte vrijgehouden. Ben jij ondernemer en zoek je goede exposure? Neem dan contact met ons op. Werk je bij een bedrijf, maak dan je baas eens attent op deze mogelijkheid.
Tot 23 november kun je een advertentie aanleveren. Voor € 150 heb je al een kwart pagina en voor € 300 euro een hele pagina. Mail de redactie voor vragen en opdrachten: magazine@avsprint.nl.
Kijk hier voor nog meer adverteer- en sponsormogelijkheden.
SPRINT Magazine heeft een oplage van 2000 en een nog veel groter bereik.

 

Online
Je kunt ons clubblad ook online lezen. Het magazine wordt online verspreid via de SPRINT website, facebook, Instagram, Twitter. Dit levert nog eens een keer duizenden views op.

 

Onderwerpen SPRINT Magazine van december
Mode met de zusjes Anne en Myke, een interview met de Mastboscrossorganisatie,  vier portretten van SPRINT leden die meelopen tijdens de MBC, de donderdagochtend bij SPRINT, Rembrand en de mannen Masters,  columns , voeding, fysio en clubartstips tegen koude ledematen, en nog veel meer!