Op 9 en 10 februari 2019 neemt SPRINT de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor junioren voor haar rekening. Een mooi atletiekfeest met veel jonge talenten. Locatie is het fraaie complex Omnisport in Apeldoorn.

Omnisport
Degenen die erbij waren toen SPRINT het NK in Gent heeft georganiseerd weten dat dit soort evenementen de kers op de taart zijn. Niet alleen voor de atleten, maar zeker ook voor juryleden en alle vrijwilligers. Wij zijn dan ook van plan er twee fantastische dagen van te maken.
We hebben bijna 200 mensen nodig om dit weekend tot een succes te maken. Op dit moment is er een projectgroep gestart met de eerste voorbereidingen.

Informatie en aanmelden
Heb je zin om het komende jaar een bijdrage te leveren aan dit NKJ geef dan je belangstelling aan door een mailtje te sturen naar nkjsprintbreda@gmail.com. Ook als je vragen hebt over het NKJ of meer wilt weten over de organisatie en jouw mogelijke bijdrage, kun je hier terecht.
Noteer in ieder geval 9 en 10 februari 2019 in je agenda, want hier moet je bij zijn. Of het nu als atleet, vrijwilliger of toeschouwer is, dit mag je niet missen!