Reacties

Steun de boswachter: vlonderpad aan vervanging toe — 2 reacties

  1. Hallo Bert, ondertussen heeft het bestuur van SPRINT overlegd met de boswachter. Het bericht hierboven heb ik iets aangepast.

  2. Hebben jullie wel contact gehad met de boswachter hierover? Ik heb van de boswachter vernomen dat het juist niet de bedoeling was dat er over wordt hardgelopen, en zeker niet door groepen. Ik heb al vanaf dat het vlonderpad er ligt tegen trainers gezegd dat dat niet goed is voor het pad. Maar helaas… Het dreunen is niet goed voor de planken en daardoor verzakt het pad sneller en als iedereen over het midden van het pad hardloopt komen de schroeven aan de kanten langzaam los. Het kan toch niet aan rustig wandelende mensen liggen dat planken kapot zijn gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

O.a. in verband met de privacy worden alle reacties gemodereerd. Dit wordt gedaan door vrijwilligers. Deze doen dit naast hun werk en/of andere bezigheden. Hierdoor kan het gebeuren dat het even duurt voordat een reactie wordt toegelaten.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>