Het wedstrijdsecretariaat heeft voor hun jarenlange inzet de vrijwilligerspenning van het bestuur van SPRINT gekregen. Als bestuurslid was ik zeer vereerd om, tijdens het vrijwilligersfeest van zaterdag 24 september, deze prijs uit te reiken aan het wedstijdsecretariaat. Als dank voor hun tomeloze inzet de afgelopen jaren, waarin veel prestigieuze maar ook kleine wedstrijden werden georganiseerd.

vrijwilligerspenning

Het wedstrijdsecretariaat bestaat uit: Gerard Schets, Ankie Evers, Ingrid Snepvangers, Marian de Rond, Anita Rijken, Helene Marijnes en Els van het Klooster. Maar ik wil bij dezen ook weer hun helpers bedanken voor hun steun aan het wedstrijdsecretariaat. Zij zorgen samen voor de inschrijving, indeling en goede doorstroming van de atleten bij alle wedstrijden die bij SPRINT plaatsvinden.

Professionele organisatie
Bij grote wedstrijden, zoals de NKJ, werd het wedstrijdsecretariaat  van SPRINT geroemd om hun professionele en strakke organisatie, maar ook de flexibiliteit de ze tentoonspreidde bij die wedstrijden. Natuurlijk werd een kleine wedstrijd met eenzelfde discipline aangepakt. Deze onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor het bestuur de aanleiding geweest om aan het wedstrijdsecretariaat de vrijwilligerspenning van SPRINT toe te kennen.

Meedoen?
Enkele leden van het wedstrijdsecretariaat gaan ermee stoppen of in ieder geval een stapje terug doen, dus er is plaats voor leden die voor een of meerdere wedstrijden mee willen helpen bij dit geweldige wedstrijdsecretariaat…..
Reacties graag naar wedstrijdzaken@avsprint.nl.

Jeroen van Nunen, bestuurslid wedstrijdzaken