Voor het optimaal presteren van uw bedrijf zijn optimale fitheid en gezonde conditie belangrijk! Sportsponsoring van SPRINT maakt het mogelijk uw bedrijfsnaam, product of dienst dynamisch met sport te verbinden en zo meer naamsbekendheid in uw regio maar ook op landelijk niveau te verkrijgen.

SPRINT is de grootste atletiekvereniging van Nederland en telt meer dan 2000 leden, heeft 400 vrijwilligers en trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de atletiekbaan voor verschillende evenementen.

Sporters kunnen bij ons terecht voor jeugd- en baanatletiek (van jong tot oud, van recreatief tot wedstrijdsport op Olympisch niveau), hardlopen (wedstrijdgerichte loopgroepen, loopgroepen voor recreanten, trailrunning, wandelgroepen en nordic-walking) en aangepast sporten (verstandelijk en lichamelijk beperkten).

De leden variëren in de leeftijd van 6 tot 86 jaar en maken één of meerdere malen per week gebruik van onze unieke accommodatie met een MONDO atletiekbaan, een krachttrainingsruimte, een modern clubhuis en van het naastgelegen Mastbos. Gediplomeerde trainers en ons medisch team – masseurs, fysiotherapeuten en diëtisten – zorgen voor een deskundige begeleiding van alle verschillende trainingen, clinics en andere activiteiten.

Sportsponsormogelijkheden

Lees hieronder over alle verschillende maatwerkmogelijkheden die we uw organisatie bieden.

 • ADVERTEER ONLINE 
  Bereik ons volgers – bestaande uit atleten, hardlopers en sportliefhebbers – met een advertentie online, jouw bedrijfslogo (met link) op onze website.
 • PLAATS EEN RECLAMEBORD
  Wilt u echt zichtbaar zijn als sponsor bij SPRINT? Kies dan voor één of meerdere reclameborden rondom de atletiekbaan.
 • SPONSOR EEN EVENT
  Verbind uw bedrijfsnaam aan een jaarlijks event bij SPRINT: van een kleinschalige clubwedstrijd tot de grootse Mastboscross of een Nederlands Kampioenschap.
 • VRIEND VAN SPRINT
  Draag onze vereniging een warm hart toe en word onze vriend van SPRINT voor €100 per jaar.

Arrangementen

Een bedrijfsactiviteit of sportdag organiseren bij SPRINT? Dat kan in allerlei verschillende vormen! We verwelkomen jaarlijks scholen, opleidingen, bedrijven, non profit instellingen en particulieren die het leuk vinden om bij en/of met ons een evenement af te organiseren.

Vergaderen

SPRINT heeft de beschikking over prachtige vergaderruimtes. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een vergadersessie te combineren met een lunch of borrel en het gebruik van de atletiekbaan, een sportieve wandeling door het Mastbos of een (hardloop)clinic.

Wij brengen met uw steun atletiek op topniveau!

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de administratie: administratie@avsprint.nl. Voor het gebruik van de vergaderfaciliteiten is dat het secretariaat: secretariaat@avsprint.nl.