Steun de gezelligste en grootste atletiekvereniging van Nederland

Verbindt uw naam aan SPRINT door te adverteren op onze website / social media kanalen of in SPRINT Magazine en steun zo de breedte- en topsport in Breda. Lees hieronder over de verschillende advertentiemogelijkheden.

Adverteer in ons magazine

SPRINT Magazine staat ieder kwartaal bomvol met nieuws en achtergronden uit onze mooie club en tips en wetenswaardigheden voor atleten/lopers in het algemeen. Het is een magazine van hoge kwaliteit, wat niet alleen blijkt uit de artikelen, interviews en fotografie, maar ook uit het ontwerp en de afwerking (full color en fijn mat papier). Er wordt gewerkt met een vast team van fotografen en auteurs, aangevuld met wisselende columnisten. Ieder kwartaal wordt het magazine door leden bij leden thuisbezorgd, verspreid in Breda en is het te downloaden op de website.

 • oplage: 2000 stuks per kwartaal
 • verschijningsdata: eind maart – eind juni – eind september – midden december
 • omvang: 56 pagina’s
 • advertentie tarieven 2016

Adverteer online

Als grootste atletiekvereniging van Nederland hebben we ook één van de grootste atletiekcommunity’s online: van Snapchat tot Google+, SPRINT is overal!

Bereik ons publiek – bestaande uit atleten, hardlopers en sportliefhebbers – met bijvoorbeeld een advertentie online, jouw bedrijfslogo (met link) op onze website of een bericht in onze nieuwsbrief.

 • digitale nieuwsbrief
  De veelgelezen SPRINT Nieuwsbrief verschijnt ongeveer 10 keer per jaar en staat vol met atletiek- en hardloopnieuws, evenement aankondigingen, acties, oproepen en meer.
  Abonnees 1700 (lezerspercentage 75%)
  Verschijningsdata maandelijks + extra nieuwsbrieven in aanloop naar grote evenementen
 • social media
  Bij de grootste atletiekvereniging van Nederland horen ook de meest populaire social kanalen binnen de atletiekwereld. Op social media hebben we in totaal meer dan 3500 volgers en een bereik van ten minste 15000 personen per maand.
  Facebook Instagram Twitter Google+ YouTube Snapchat: av.sprint
 • website
  Via de website krijgen atleten, hardlopers en bezoekers (interne en externe bezoekers) up-to-date informatie en nieuwsberichten.
 • Alle tarieven voor adverteren op onze website of andere social kanalen zijn in overleg (richtlijn: tussen €30-€100).

Contact

Voor meer informatie over het plaatsen van advertenties kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie: sponsoring@avsprint.nl.