Lid worden van atletiekvereniging SPRINT?  De beste beslissing die je kunt nemen! SPRINT is met ruim tweeduizend leden de grootste atletiekvereniging van Nederland en stelt haar leden instaat om op verantwoorde wijze aan atletiek te doen. Ieder lid kan dat op het door hem gewenste niveau doen. Dat wil zeggen, dat er zowel gelegenheid is om recreatief als prestatiegericht te sporten voor iedereen vanaf 7 jaar. Je kunt bij ons terecht voor baanatletiek, loopsport, aangepast sporten en Nordic Walking. Gediplomeerde trainers zorgen voor een deskundige begeleiding van alle activiteiten. Ondanks de omvang van de vereniging voelt iedereen zich altijd direct thuis bij SPRINT.

Kennis maken
Je kunt twee weken zonder financiële verplichtingen aan de trainingen deelnemen, in deze kennismakingsperiode ondervind je het sporten en de vereniging. En na die twee weken ben je zo enthousiast dat je gegarandeerd lid wordt! Je kunt via het secretariaat van SPRINT informatie opvragen over de kennismakingsperiode via secretariaat@avsprint.nl. Geef in je mail aan binnen welke afdeling je wilt meedraaien en je naam- en adresgegevens.

Inschrijven
Na de kennismakingsperiode kun je jezelf inschrijven bij de vereniging. Een inschrijfformulier kun je vragen aan de coördinatoren van de afdeling loopsport, die voor en na de training in het clubhuis aanwezig zijn of hier:

het inschrijfformulier

Bij de andere afdelingen hebben de trainers inschrijfformulieren. Ook zijn er altijd formulieren beschikbaar achter de bar in het clubhuis. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de ledenadministratie: administratie@avsprint.nl.

Mutatie doorgeven
Wijziging van adresgegevens, e-mailadres of andere dient schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie ( administratie@avsprint.nl ) doorgegeven te worden. U ontvangt altijd een bevestiging van de wijziging.

Contributie
Een overzicht van de contributies voor dit jaar, vind je hier.

Sport Medisch Advies
SPRINT adviseert nieuwe leden zich medisch te laten keuren. Dit kan middels het Sport Medisch Advies, dat verzorgd wordt door onze clubarts. Meer informatie over dit advies vind je hier.

Trainingstijden
Alle trainingen starten in de zomermaanden (april t/m september) steeds op of vanaf het clubgebouw van SPRINT. In de wintermaanden (oktober t/m maart) worden de buitentrainingen van de baanatleten en aangepaste sporters deels vervangen door zaaltrainingen. Kijk voor de specifieke trainingstijden, locaties en dagen bij de afdelingen op de website of neem contact op met de contactpersonen van de afdelingen.

Kleding
Voor buitentraining: trainingspak of sportkleding en loopschoenen.
Voor binnentraining: korte broek, shirt en zaalschoenen (geen zwarte zolen).
Voor wedstrijden: officieel wedstrijdtenue

Opzeggen lidmaatschap
U kunt uw lidmaatschap (uitsluitend) schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie via administratie@avsprint.nl een maand voor het begin van een nieuw kalender kwartaal. U ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging

Opzeggen wedstrijdlicentie
Vanaf B-junioren kunt U uw wedstrijdlicentie (uitsluitend) schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie ( administratie@avsprint.nl ) voor 1 december van enig jaar opzeggen zodat deze voor aanvang van het nieuwe jaar verwerkt kan worden bij de Atletiekunie. U ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging.