Team Sprinters Breda is een initiatief van een aantal leden van atletiekvereniging SPRINT uit Breda. We hebben in 2006 voor het eerst aan de Roparun deelgenomen.

De meeste van onze teamleden zijn lid van SPRINT. Daarnaast is er een klein aantal teamgenoten dat op een andere manier met Team Sprinters in contact is gekomen en zich bij ons heeft aangesloten. Wat we gemeen hebben is onze ‘drive’ om elk jaar weer een fantastische prestatie neer te zetten, op sportief gebied maar bovenal wat betreft de opbrengst voor het goede doel!

De Roparun

De Roparun is een groot non-stop loopevenement van 530 kilometer in estafettevorm waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto dat al jaren is ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’

Het goede doel

Naast de sportieve prestatie moet er ook een inspanning geleverd worden om geld in te zamelen voor het goede doel. Team Sprinters Breda doet dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan de verkoop van kerststukjes en gebak in de kantine van SPRINT, de verkoop van speciaal geselecteerde wijn, het organiseren van sponsorlopen, de verkoop van spullen op de vrijmarkt van Princenhage, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors.

Wil je meer informatie ga dan naar: www.teamsprintersbreda.nl