Met dit formulier kun je wijzigingen doorgeven van je persoonlijke gegevens, zoals een adreswijziging. Wijzigingen kunnen (binnenkort) ook doorgegeven worden via Mijn SPRINT (Zie ook hieronder).

Voor het opzeggen van het lidmaatschap is er een ander formulier.
Download voor het wijzigen van het banknummer het wijzigingsformulier machtiging doorlopende incasso.

  Bestemd voor:
  AdministratieAfdeling JeugdAfdeling BaanatletiekAfdeling LoopsportAfdeling Aangepast Sporten

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   

  Mijn SPRINT

  Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de ledenadministratie met het verzoek om deze op te nemen in de ledenadministratie. Zodra dit gebeurd is, zul je hier bericht van krijgen en kun je verder zoals hierna beschreven. Een handleiding kun je hier vinden.

  Hoe kun je inloggen in de ledenmodule Mijn SPRINT?

  Ga naar Mijn SPRINT (https://pr01.allunited.nl/index.php?section=AVSPRINT). Vul bij gebruiker je e-mailadres in en klik op de button ‘verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met hierin een wachtwoord.

  Klik op de link ‘wachtwoord invullen’ en vul in het veld ‘wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (dit gaat het snelst via kopiëren & plakken).

  Klik vervolgens op de button ‘Inloggen’. Daaropvolgend kom je in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord moet personaliseren. Deze moet bestaan uit 6 tekens, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik hierna op de button ‘Bewaren’.

  Gefeliciteerd en welkom bij je persoonlijke account.