Uitslagen

ASICS NK Atletiek

Van 28 tot en met 30 juli komt de Nederlandse atletiektop naar Breda. Samen met de Atletiekunie organiseert SPRINT dan het ASICS NK Atletiek.

Voor verschillende atleten is het NK een belangrijke wedstrijd. Het is namelijk de laatste kans om te voldoen aan één van de limieten voor het WK Atletiek in Boedapest dat in augustus wordt georganiseerd. 

Naast Femke Bol en Lieke Klaver strijden ook onze eigen topatleten mee: David Thommassen, Bente de Jager, Benedicte Kimwanga, Anouk Vetter, Nadine Broersen, de zusjes Anne en Myke van de Wiel, Femke Frijters, Britt Marijnissen, Linsy Heestermans, Tim Pelkmans, Tim Klein, Kevin Damstra, Aron Schott, Julian de Leeuw, Anniek Bloemers, Tjebbe Kerstens, Bowien Snepvangers, August van de Weijer en Sam Zijlmans. Jurjen Polderman zou ook meedoen, maar kampt helaas nog met een aanhoudende hielklacht.

Hier lees je meer over het onderdeel waar zij aan meedoen.

Foodcourt & dj

Niet alleen op de baan is er een flink atletiekfeest gaande, ook op de rest van het terrein van SPRINT valt er van alles te beleven. Zo is er een foodcourt met allerlei lekkere gerechten en een dj draait heerlijke muziek. Dat wordt genieten!

Tickets

Toegangskaarten voor het ASICS NK Atletiek kosten €7,50 per dag of een passe-partout voor drie dagen kost €17,50 (voor leden van de Atletiek-unie). Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang €1,- per dag. Een ticket kopen kan ter plekke aan de kassa of online.

Koop hier je tickets voor het ASICS NK Atletiek.

Tijdschema

Ondertussen is het volledige tijdschema per dag gepubliceerd. Een beschrijving van dag tot dag lees je hier terug. Wil je een schema per dag? Hier vind je het schema van vrijdag, dit is van de zaterdag en dit is het tijdschema van slotdag zondag.

Vind je het handig om een geprint overzicht te hebben van alle dagen? Dat kun je hier downloaden.

Vrijwilliger

Meehelpen als vrijwilliger tijdens het ASICS NK Atletiek betekent dat je vooraan staat bij de grootste wedstrijden en Nederlandse topatleten voor je neus voorbij ziet komen. Help jij mee? We zoeken nog specifiek mensen die willen meehelpen met opruimen op maandag 31 juli. Hier lees je meer!

Wil je gedurende het weekend graag helpen in onder andere de catering, als parkeerwacht, voor de ontvangst en entree, als zogeheten dopingchaperones of kun jij helpen bij het opbouwen. Meld je hier aan als vrijwilliger of stuur een mail naar vrijwilligers@nkatletiek.nl.