Vereniging

Sponsoren

SPRINT is de grootste atletiekvereniging van Nederland en telt ruim 1700 leden, 200 vrijwilligers en trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar onze atletiekbaan voor tal van evenementen. Onze leden variëren van 5 tot 90 jaar en maken vaak meerdere malen per week gebruik van onze atletiekbaan, krachttrainingsruimte, ons moderne clubgebouw en het naastgelegen Mastbos.

Gediplomeerde trainers en ons medisch team, bestaande uit masseurs, fysiotherapeuten en diëtisten, zorgen voor een deskundige begeleiding van sporters op allerlei niveaus en in allerlei verschillende trainingen, clinics en andere activiteiten.

Sponsormogelijkheden

Ondernemen is topsport. Tal van bedrijven maken graag de koppeling met sport in de regio en vinden zo hun weg naar SPRINT. Voor bedrijven hebben we diverse mogelijkheden:

 • Online adverteren
  Bereik onze atleten, hardlopers en sportliefhebbers met een advertentie online. Dat kan bijvoorbeeld met een bedrijfslogo op onze website.
 • Een reclamebord plaatsen
  Jaarlijks komen er duizenden bezoekers naar onze accommodatie om te sporten. Écht zichtbaar zijn als sponsor bij SPRINT? Kies dan voor één of meerdere reclameborden rondom de atletiekbaan.
 • Sponsor een evenement
  Laten zien dat uw bedrijf zich graag verbindt aan sport? Sponsor dan een van de jaarlijkse evenementen bij SPRINT. Dat kan bijvoorbeeld een kleinschalige clubwedstrijd zijn tot Mastboscross of een Nederlands Kampioenschap.
 • Vriend van SPRINT
  Word vriend van SPRINT en draag zo onze vereniging een warm hart toe.

Arrangementen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrijfsuitje of sportdag te organiseren bij SPRINT. Dat kan in allerlei verschillende vormen! Jaarlijks verwelkomen we scholen, opleidingen, bedrijven, non-profitinstellingen en particulieren die het leuk vinden om bij of met SPRINT een evenement te organiseren.

Vergaderen

Vergaderen aan de rand van het Mastbos en met uitzicht over onze prachtige sportaccommodatie. SPRINT heeft de beschikking over verschillende vergaderruimtes. Ook is het mogelijk om een vergadersessie bijvoorbeeld te combineren met een lunch of borrel of gebruik te maken van de atletiekbaan, een sportieve wandeling door het Mastbos of een (hardloop)clinic.

Contact

Sponsoren is vaak maatwerk. SPRINT denkt graag mee. Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de administratie: administratie@avsprint.nl

Om gebruik te maken van de vergaderfaciliteiten, kunt u mailen met het secretariaat: secretariaat@avsprint.nl.