Dringend gezocht: redacteur nieuwsbrief

Misschien heb je al gemerkt dat je de afgelopen tijd geen nieuwsbrief in je mailbox hebt ontvangen. Dat kan kloppen, want helaas hebben we geen redacteur voor de nieuwsbrief meer én zijn we hard op zoek. Help jij ons uit de brand?

Met de maandelijkse nieuwsbrief van SPRINT houden we onze leden op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze atletiekvereniging. Denk aan nieuwe evenementen, mooie prestaties, oproepen voor vrijwilligers en meer. Las jij de nieuwsbrief met veel plezier én heb je een paar uurtjes over per maand? Draag jouw steentje bij en word redacteur van de nieuwsbrief.

Dit krijg je ervoor terug

Weet jij wat er speelt binnen de vereniging, ben je goed met taal en heb je 4 tot 6 uur over per maand? Dan is dit echt iets voor jou! Met deze belangrijke taak leer je meer van het communicatievak en heb je een betekenisvolle functie binnen SPRINT. En niet te vergeten: meer dan 2000 leden die jouw nieuwsbrief ontvangen én waarderen.

Meer informatie

Meer weten of reageren? Check de vacature op de website. Voor vragen kun je altijd mailen naar communicatie@avsprint.nl.