Geen training op 15 en 16 juni

De Special Olympics Nationale Spelen 2024 zijn in het weekend van 14, 15 en 16 juni in Breda en Tilburg. Het onderdeel atletiek wordt georganiseerd door atletiekvereniging SPRINT en daarom is het complex niet beschikbaar op 15 en 16 juni.

Het is bijzonder dat de Special Olympics Nationale Spelen dit jaar naar Breda en Tilburg komen, want het is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. We zijn hartstikke trots dat onze vereniging daar een steentje aan bij kan dragen!

Baantrainingen, loopgroepen en het parkeerterrein

Op 15 en 16 juni vinden er de hele dag wedstrijden plaats bij SPRINT. Dit betekent dat er dat weekend geen baantrainingen zijn en ook loopgroepen niet kunnen verzamelen of starten op het complex. Dit geeft te veel onrust tijdens de aankomst van de sporters en de start van de wedstrijden. Ook het krachthonk en de parkeerterreinen zijn door het evenement niet beschikbaar. Vraag daarom aan je trainer of de training vervalt of dat er een alternatief is.

Kom aanmoedigen

Je bent natuurlijk wél van harte welkom om alle toppers die deelnemen aan de Special Olympics Nationale Spelen aan te moedigen. Voor alle informatie over het evenement verwijzen wij je door naar de website van SONS.