Grote Clubactie bijna van start

September staat op het punt van beginnen en dat betekent dat de Grote Clubactie er weer aankomt. Doe jij dit jaar weer mee? De actie start op 23 september.

Ieder jaar gaan er in het hele land zo’n 300.000 lotenverkopers met een verkoopboekje op pad tijdens de Grote Clubactie. Daarnaast worden er ontzettend veel loten verkocht via de site zelf. Vorig jaar hadden we een recordopbrengst! Meerdere duizenden euro’s werden opgehaald voor SPRINT.

De Grote Clubactie start op 23 september. Dat wil zeggen dat er vanaf die dag een speciale link hier op de site van SPRINT komt te staan. Via deze link kun je loten kopen. Houd de SPRINT-site dus goed in de gaten. Alle leden van SPRINT ontvangen een mail met de link.

Lotenverkopers en verkoopboekje

Als lotenverkoper ga je langs de deuren en help je SPRINT, maar je maakt zelf ook kans op toffe prijzen. Vorig jaar was de hoofdprijs voor de beste lotenverkoper van Nederland bijvoorbeeld een PlayStation 5. Als jeugdverkoper kun je bovendien ook nog zelf een zakcentje verdienen. Als je meer dan 25 loten verkoopt, maak je verder nog kans op een leuk prijsje uit de loterij van SPRINT en krijg je een prachtige medaille van de Grote Clubactie. Dus doe je best!

De D-jongens en meisjes van SPRINT en de A-, B-, C- en minipupillen krijgen op woensdag 20 september na de training het verkoopboekje mee naar huis. Zo kun je direct vanaf zaterdag aan de slag.

De opbrengst: nieuwe tenten

De extra inkomsten van de Grote Clubactie worden dit jaar gebruikt voor één of enkele SPRINT-tenten. Deze nemen we bijvoorbeeld mee naar wedstrijden. Perfect voor alle (jonge) atleten, lopers en verzorgers om in te schuilen bij regen of hitte en gezellig samen te komen.