Grote Clubactie: halen we een topscore?

Verkopen we dit jaar net zoveel loten tijdens de Grote Clubactie als vorig jaar? Dat is de vraag waar het in de komende weken om zal draaien. De topscore van 3669 loten is al bijna in zicht. Als jeugdverkoper maak je daarnaast kans op gave prijzen.

In de afgelopen weken stagneerde de verkoop van loten iets, maar we zijn de 3100 loten al gepasseerd en we hebben nog even te gaan tot de deadline van de Grote Clubactie. Iedereen bedankt die nu al zijn steentje heeft bijgedragen en een lot heeft gekocht. Bij de jeugd missen we nog een flink aantal verkoopboekjes. Lever deze boekjes uiterlijk zaterdag 4 november in. Doe de boekjes in de brievenbus in de hal van ons clubhuis of in de doos op de bar.

Kids-verkoopwedstrijd

Heb jij je boekje ingeleverd en ben je klaar met loten verkopen? Schrijf je dan snel in voor de kids-verkoopwedstrijd! Je maakt dan namelijk kans op allerlei toffe prijzen, zoals een PlayStation 5, een cadeaubon voor speelgoed van €150,- of entreekaarten voor Bobbejaanland en Slagharen. Kijk hier voor meer info over de Kids-verkoopwedstrijd.

Loten kopen

Heb je nog geen loten gekocht of wil je nog extra loten bijkopen? Tot 13 november kun je nog loten kopen via deze link om de kas van SPRINT verder te ‘spekken’.

De extra inkomsten van de Grote Clubactie worden dit jaar gebruikt voor één of enkele SPRINT-tenten. Deze nemen we bijvoorbeeld mee naar wedstrijden. Perfect voor alle (jonge) atleten, lopers en verzorgers om in te schuilen bij regen of hitte en gezellig samen te komen.

Koop hier je SPRINT-loten in de Grote Clubactie