Hardloop 4-daagse Breda bij SPRINT

Voor de derde keer staat de Hardloop 4-daagse Breda gepland. Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei ren je vier avonden achter elkaar een route van 5,3 of 10,5 kilometer.

Aan het eind van de week heb je dan een halve of een hele marathon gerend. De start en finish van de Hardloop 4-daagse is iedere dag bij SPRINT. Het startschot klinkt om 19:30 uur en het parcours is elke dag anders.

Hardloopshirt en medaille

Deelnemers aan de Hardloop 4-daagse Breda krijgen een hardloopshirt en een startnummer. Dat startnummer draag je iedere dag op je shirt en bij de finish ontvang je telkens een stempel. Aan het einde van de week krijg je dan de vierde en laatste stempel op je startnummer én ligt er een welverdiende medaille voor je klaar.

Tijdens en na het lopen deelt de organisatie water uit en bij de finish krijg je een (gezonde) lekkernij. Op de laatste avond  is er natuurlijk reden voor een feestje! Een dj draait allemaal lekkere plaatjes.

Meedoen?

Vind je het leuk om mee te rennen tijdens de Hardloop 4-Daagse Breda, schrijf je dan nu in. De inschrijving sluit op zondag 30 april. Deelname aan de Hardloop 4-daagse kost € 40,00.

Het is ook mogelijk om slechts één of twee dagen mee te rennen. Dat doe je door op de dag zelf voor 19:15 uur aan te melden (je krijgt dan geen hardloopshirt en geen medaille). Uiteraard zijn alle supporters van harte welkom om te komen aanmoedigen!

Op een rijtje:

Datum: 9 t/m 12 mei 2023
Locatie: Atletiekvereniging SPRINT
Tijd: Iedere dag om 19:30 uur
Prijs: € 40,00
Tijdslimiet: 10,5 km moet je iedere dag finishen binnen 1 uur en 20 minuten
5,3 km moet je finishen binnen 45 minuten

Schrijf je hier in voor de Hardloop 4-daagse Breda