Mastboscross groot succes dankzij jullie

Meer dan 60 vrijwilligers, ruim 700 deelnemers, 140 SPRINT-atleten met 30 podiumplekken, en natuurlijk het schitterende weer maakten van de Snoeren Mastboscross een succesvolle 53e editie. Een terugblik.

Een nieuwe locatie is altijd spannend… Krijgen we alle spullen op tijd bij de Galderse Heide? Hoeveel atleten kunnen we verwachten? Wat vinden ze van het nieuwe parcours met de tankbaan? Gelukkig stond -door de goede samenwerking met o.a. de gemeente Breda en de hulp van de vele vrijwilligers- alles klaar bij het eerste startschot op zaterdagochtend.

De deelnemers, zelfs uit Duitsland en België, kwamen in groten getale naar Breda en werden positief verrast door de nieuwe locatie. We vroegen Lucas Nieuweboer, winnaar bij de lange cross en een paar weken terug ook winnaar van de Halve Marathon van Egmond, of hij er volgend jaar weer bij is. Daarop antwoordde hij: “Met dat nieuwe parcours zeker!” Kortom, een evenement en locatie waar we als Breda en SPRINT trots op mogen zijn.

Help de mooiste cross van Nederland

Er zijn alweer veel ideeën om de Snoeren Mastboscross komend jaar nog mooier en beter
te maken, maar daar kan het kernteam nog wel wat hulp bij gebruiken! Henk van den
Biggelaar stopt met zijn rol als voorzitter (die hij fantastisch vervuld heeft de afgelopen jaren) en ook voor iemand met verstand van financiën (penningmeester) wordt nog iemand gezocht.

Ben of ken jij iemand die wil helpen om van de Snoeren Mastboscross de mooiste cross van Nederland te maken? Stuur dan een mailtje naar cross@avsprint.nl. Aan alle vrijwilligers, deelnemers, supporters, sponsoren en andere partners: dankjewel en tot volgend jaar!