Midzomernacht-loop naar ‘Paters’ in Meersel-Dreef

Al meer dan tien jaar organiseert SPRINT in Brabantpark de Midzomernacht-loop. Zo ook dit jaar op 22 juni. De prachtige route eindigt ‘bij de Paters’ in Meersel-Dreef.

Bij de Midzomernacht-loop gaat het niet per se om de prestatie, maar voornamelijk om al hardlopend de zomer te vieren. Genieten staat daarbij centraal. Inschrijven is niet nodig, deelname is gratis en iedereen mag meedoen (ook niet-leden van SPRINT).

De start van de loop is om half 8 op de parkeerplaats tussen restaurant Bouvigne Paradijs en het kasteeltje/landgoed Bouvigne in Breda, aan de rand van het Mastbos. De route is ruim 9 kilometer

Taverne

De finish van de hardlooproute is bij de Taverne De Zevenster (‘Bij de Paters’) in Meersel-Dreef. Daar tegenover ligt een prachtig park, het ‘Lourdes van de Noorderkempen’.

Speciaal voor deelnemers aan de Midzomernacht-loop opent de Taverne haar deuren. De terugreis kan je zelf organiseren, maar uiteraard kun je ook met de medehardlopers in het half donker teruglopen.

Brabantpark

SPRINT in Brabantpark is ontstaan uit een samenwerking tussen SPRINT en de wijkraad Brabantpark. De hardlopers zijn gewoon onderdeel van SPRINT, maar sporten over het algemeen vooral in de wijk Brabantpark.

Op de Facebook-pagina van SPRINT in Brabantpark en hieronder kun je de foto’s terugkijken van de Midzomernachtloop van vorig jaar: