Nieuw record: bijna 4000 loten verkocht

Met 3.972 verkochte loten en een opbrengst van € 9.532,80 is de Grote Clubactie voor SPRINT dit jaar een ongekend succes. Bedankt iedereen! Hieronder lees je meer over wat er nu op de agenda staat.

Poeh, we zijn nog onder de indruk van het nieuwe record dat dit jaar is gevestigd in de Grote Clubactie. In 2022 werden er 3.669 loten verkocht namens SPRINT. Daar gaan we dit jaar dus ruim overheen met 3.972 verkochte loten.

Bedankt aan al die lotenverkopers die namens onze mooie vereniging op pad gingen. Ontzettend veel dank aan iedereen die een lot kocht. Samen hebben jullie SPRINT onwijs geholpen. En daar staat natuurlijk ook iets tegenover! Hieronder lees je daar meer over.

foto: Grote Clubactie

Prijzen voor lotenverkopers

Ben jij een topverkoper en heb je meer dan 25 loten verkocht, dan krijg jij een Grote Clubactie Medaille. De medailles worden waarschijnlijk in december naar SPRINT gestuurd. Vervolgens krijg jij ze als topverkoper weer van ons. En er is meer!

Heb jij je al ingeschreven voor de kids-verkoopwedstrijd? Dat kan nog tot en met 28 november 2023. Als je meer dan 40 loten hebt verkocht, kun je je inschrijven. Je maakt dan kans op allerlei toffe prijzen, zoals een PlayStation 5, een cadeaubon voor speelgoed van €150,- of entreekaarten voor Bobbejaanland en Slagharen.

Hier kun je je inschrijven voor de kids-verkoopwedstrijd

foto: Grote Clubactie

Prijzen voor lotenkopers

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat jij namens SPRINT loten kocht in de Grote Clubactie. Je steunde daarmee onze mooie vereniging! Maar natuurlijk is dat voor jou niet het enige. Met je loten maak je kans op prachtige prijzen. De trekking is op 28 november 2023.

In totaal zijn er bijna 2.000 prijzen te winnen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000, als tweede prijs wordt er een auto weggegeven en de derde winnaar krijgt een reischeque van € 2.500! Hier vind je een overzicht met alle prijzen die je kunt winnen.

Heb je nog loten uit 2022? Tot 6 december 2023 kun je loten van vorig jaar nog claimen. Kijk hier of je met je loten van vorig jaar in de prijzen bent gevallen.