NK Atletiek: iedereen bedankt voor inzet!

Precies één week geleden zaten wij middenin het prachtige atletiekfeest van het ASICS NK Atletiek 2023. En wat een feest is het geworden! Het waren drie prachtige dagen, vol met topatletiek, goede sfeer en mooie prestaties.

“Sprint heeft het allemaal goed voor elkaar”, “gezellig”, “goed verzorgd”, “lekker eten”… Er kwamen ontzettend veel complimenten voorbij van bezoekers, atleten, coaches en de Atletiekunie. Als SPRINT hebben wij vorig weekend laten zien dat je de organisatie van een groot sportevenement aan ons kunt overlaten. Maar het NK Atletiek is alleen maar zo succesvol verlopen omdat zoveel vrijwilligers zich met passie, energie en veel plezier keihard hebben ingezet.

SPRINT bedankt iedereen die zich zo hard heeft ingezet! Dank voor jullie hulp bij de voorbereidingen, de op- en afbouwwerkzaamheden en tijdens het evenement zelf. We mogen met z’n allen trots zijn. Dankzij jullie werd het ASICS NK Atletiek een succes!

Terugkijken en nagenieten

Zit jij nog na te genieten van het ASICS NK Atletiek en wil je misschien eens terugkijken wat er vorige weekend allemaal is gebeurd? Een overzichtje: