Oproep: vrijwilligers gezocht zondag 16 juni

In het weekend van 15 en 16 juni is het zover: de Special Olympics Nationale Spelen komen naar Breda. 235 sporters van 33 verenigingen komen op zaterdag en zondag naar onze atletiekvereniging. En we kunnen jouw hulp heel goed gebruiken!

Special Olympics Nationale Spelen is het grootste sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Om dit evenement in goede banen te leiden, kunnen we nog wat vrijwilligers gebruiken. Vooral bij de prijsuitreikingen op zondag.

Meld je aan

Wil je je aanmelden als jurylid of vrijwilliger? Mail dan naar jucosprint@gmail.com. Geef dan gelijk je telefoonnummer, ICE-nummer (nummer in geval van nood), T-shirtmaat en dieetwensen door.

Informatieavond

Op woensdag 5 juni is er een informatieavond voor vrijwilligers om 19.30 uur bij atletiekvereniging SPRINT. Laat je ons weten of je daar fysiek bij aanwezig kunt zijn? Tijdens deze avond krijg je algemene informatie over het evenement. Daarna worden in kleine groepjes de functies en de bijbehorende taken toegelicht. Hartstikke nuttig dus!