Running Team in de krant

Op de site van onder andere AD en BN DeStem is vandaag een verhaal te lezen over het Running Team van SPRINT. Journalist Linda Derksen heeft een van de trainingen met Gert-Jan Wassink bijgewoond en sprak daarbij met verschillende atleten van SPRINT.

Vol trots kondigde SPRINT in juni van dit jaar aan dat Gert-Jan Wassink is aangesteld als hoofdcoach voor de wedstrijdgerichte hardlopende atleten bij ons Running Team. Met deze zet sloegen wij als vereniging een nieuwe weg in om uiteindelijk weer bij de regionale en landelijke top te horen op onder andere de 5 en de 10 kilometer.

De nieuwe ambitie van SPRINT bleef niet onopgemerkt. Journalist Linda Derksen van BN DeStem gaf aan dat ze graag een verhaal wilde schrijven over de nieuwe ontwikkeling. Hier lees je het journalistieke eindresultaat van Linda terug.

SPRINT-atleten aan het woord

In het verhaal legt Gert-Jan Wassink uit wat hij zoal doet. Daarnaast komen coördinator Ramon Mannie en SPRINT-atleet Ruerd Nauta aan het woord. “Naast dat het makkelijker loopt in een groep, kun je onderling ervaringen uitwisselen”, vertelt Ruerd.

Lees hier het hele verhaal op de site van BN DeStem. Wil je meer weten over ons Running Team? Kijk dan eens op avsprint.nl/runningteam.